Zomers drankje Rabarcello

Met dit zomerse hippe drankje Rabarcello heb ik kennis gemaakt tijdens Rollende Keukens te Amsterdam. Dit drankje is van Mister Kitchen en een ode aan de rabarber!
Rabarcello is een ambachtelijke Dutch Spirit die is gemaakt van verse rabarber. Geinspireerd door roze rabarberlimonade gingen ze op zoek naar de smaakexplosie van zoet, zuur én bitter van deze bijna vergeten groente.
Na 3 jaar experimenteren lukte het Mister Kitchen om de heilige stengel in een fles te vangen. Het resultaat is een goddelijk drankje met een unieke balans die langzaam maar zeker de wereld verovert.
Rabarcello bevat een alcoholpercentage van 18% en bevat 1 kilo rabarber per liter. Rabarcello wordt geserveerd in bijzondere cocktails of in lekkere bubbels. Ik vind hem heerlijk als puur origineel aperitief. Het is mijn favoriete zomerse drankje van dit moment. Heerlijk op een zwoele warme zomeravond gekoeld met een ijsklontje. Ook heerlijk bij een bijpassend dessert.
Rabarcello is een 100% natuurlijk product, dus lang leve de heilige stengel!

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar dit drankje? Klik hier voor de verkooppunten of hun website.

Enjoy & Proost!

Het-nieuwe-roze_img900

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven