Smoothie en salade workshop

Ben jij ook al verslaafd aan smoothies en salades? Maak jij ze al of weet je nog niet goed hoe je ze maakt en met welke ingrediënten?
Smoothies en salades zijn erg gezond maar weet je ook welke combinaties je kunt maken en de juiste recepten?
Food I Love organiseert donderdagavond 30 april a.s. een smoothie en salade workshop!

Ik (Marleen) leer jullie hoe je voedzame smoothies en salades kunt maken in combinatie met bijvoorbeeld superfoods, allerlei lekkere groentes en dressings. En hoe jij deze smoothies en salades kunt toevoegen aan een healthy lifestyle.
Zo maken we bijvoorbeeld met jullie een koolhydraatarme en eiwitrijke recepten. Aan het eind van de workshop krijg je uiteraard de recepten mee naar huis zodat je alles thuis nog eens kunt uitproberen en maken.

De kosten van de workshop bedragen 25,- euro. Je krijgt hiervoor een 2 uur durende workshop inclusief een compleet verzorgde avond (diner) en de recepten mee naar huis.
De workshop vindt plaats bij Plaza Sportiva in de Eurobog te Groningen van 19.00 tot 21.00 uur. Plaza Sportiva heeft een super mooie professionele keuken waar Food I Love haar workshops verzorgt.
Wil jij je opgeven of heb je vragen? Dat kan via marleen@foodilove.nl wees er snel bij want er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven