Smoothie met stoofpeertjes en kaneel

Yes! De kerstboom staat bij ons, dus het is tijd om lekker in de kerstsfeer te komen! Dit wordt een feestelijke maand met allerlei uitdagingen dus wat is er fijner dan met een super gezonde smoothie je weekend of kerstdag beginnen? Precies! Deze smoothie met stoofpeertjes en kaneel zit boordevol goede voedingsstoffen, perfect voor een gezonde start van je dag.

Smoothie met stoofpeertjes en kaneel (2 personen)
Wat heb je nodig:
– 2 leuke glazen en 2 rietjes
– 400 ml amandelmelk
– 200 gr. magere kwark
– 2 bananen
– 4 stoofpeertjes
– 2 tl kaneel

Hoe maak je het:
Doe alle ingrediënten bij elkaar in de blender. Blend & mix it. Verdeel de smoothie over 2 glazen en bestrooi ze met wat kaneel. En drink je smoothie met een leuk en gezellig rietje.

Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het superleuk als je dit deelt op social media! Gebruik de tag #foodilovenl of tag mij @foodilove.nl in jouw bericht!

Enjoy!

ps: wil jij lekker genieten tijdens de feestdagen, lekker en simpel koken zonder ingewikkelde recepten?klik hier om het Foodilove kerstmenu te downloaden.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar gezonde recepten?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze mama en wil jij meer energie, balans en tijd voor jezelf?

Scroll naar top