Start 2016 met een 5 daagse detox!

Ben jij klaar om je leefstijl te veranderen? Start 2016 met een 5 daagse detox!

Op zondag 10 januari starten Margreet van Wadapartja samen met Marleen van Foodilove een 5 daagse detox challenge.
Heb jij altijd al een keer een detox sapkuur willen doen maar weet jij niet hoe? Of wil je dit liever niet alleen doen en op een verantwoorde manier? Dit is je kans!
Onder begeleiding van lifestyle coach Marleen van Foodilove starten we een detox challenge van 5 dagen.

Waarom gaan wij detoxen?
Ons doel van deze sapkuur is om je lichaam te ontgiften, resetten en je op weg te helpen naar een healthy lifestyle. Wij willen dat jij de lichaam op schoont van schadelijke stoffen en dat je er weer met boordevol energie tegenaan kunt! En uiteraard wat kilo’s kwijtraakt.
Omdat wij niet willen dat jij ineens een crash dieet volgt hebben wij ervoor gekozen om overdag 4 sappen te drinken en de dag af te sluiten met een gezonde maaltijd. Uiteraard ontvang je deze recepten van ons.

Wadapartja salade

Verspreid over 5 dagen zijn we bewust bezig met voeding die ons lichaam goed kan verteren. De sappen neem je 3 van de 5 dagen en de dag voor de kuur bouw je af. Je neemt dan alvast minder zwaar verteerbaar eten zodat je lijf went aan de kleinere porties. De dag na de challenge bouw je weer rustig op zodat je niet ineens heel veel gaat eten.

Hoe ziet de detox eruit:
10 januari workshop en afbouwen
11-13 januari sapkuur
14 januari opbouwen

Tijdens de detox workshop op zondagochtend 10 januari legt Marleen jullie alles uit over de challenge, wat een detox precies is en deelt ze haar ervaringen met jullie.
Ze legt de werking van de producten in de sappen uit en waarom dit goed voor je is. Hiernaast gaan we deze ochtend uiteraard lekker proeven.
Tijdens de detox challenge kun je per mail met al je vragen bij haar terecht, je krijgt dus online coaching. En we creëren een platform via facebook waarbij jij contact hebt met iedereen die de challenge doet. Je doet je challenge dus vanuit huis maar je bent niet alleen. Hoe motiverend is dat!

Deze workshop wordt gehouden bij Wadapartja. Kennen jullie dit leuke tentje al? Wadapartja wil mensen verrassen en inspireren. Ze creëren een laagdrempelige totaalbeleving en op de prachtige locatie aan het Zuiderdiep te Groningen  combineren ze dit met een eigen stijl aan inrichting. Dit brengt een unieke, prettige sfeer met zich mee. Alles wat je bij Wadapartja ziet is te koop. Hoe leuk is dat! De gerechten op de kaart zijn zoveel mogelijk huisgemaakt en ze organiseren regelmatig workshops of gezellige avonden waarbij iedereen zich aan mag sluiten die dat leuk lijkt. Iedereen kan zo onderdeel uitmaken van Wadapartja en daarmee zijn eigen beleving creëren.
Tevens bieden ze een aanbod van sapjes die goed zijn voor je gezondheid. Vandaar dat Margreet en ik de handen in elkaar hebben geslagen en jullie alles willen vertellen over deze gezonde sappen.

Wanneer: zondag 10 januari detox workshop (10.00-11.30 uur)
Locatie: Wadapartja Groningen
Kosten: 79 euro p.p incl. 12 sappen sapkuur, thee en een proeverij. Je ontvangt alle informatie over de kuur alvast per mail en de kuur is incl. online coaching.
Je krijgt een deel van de sappen bevroren mee naar huis dus zorg ervoor dat je ruimte hebt in je diepvries ?

Aansluitend aan de workshop kun je nog genieten van een gezonde lunch. Heb jij hier interesse in? Geef dit aan bij opgave en wij geven je hier meer informatie over.

Wil jij meedoen? Geef je dan snel op via info@foodilove.nl wees er snel bij want er zijn maar 22 plaatsen beschikbaar.

Wij hebben er zin in! Liefs Margreet en Marleen.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

2 gedachten over “Start 2016 met een 5 daagse detox!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven