Things i love #1

Al eerder deelde ik mijn genietmomentjes met jullie en hier kreeg ik veel leuke reacties op! Ik heb er alleen andere rubriek van gemaakt namelijk, things i love! In deze rubriek deel ik de dingen waar ik gelukkig van wordt, dus mijn genietmomentjes en leuke dingen!

Er gaan heel wat dingen veranderen rondom Foodilove, misschien heb je al gezien dat ik stiekem mijn site aan het updaten ben? Zoals jullie waarschijnlijk al voorbij hebben zien komen heb ik dit najaar ingeluid met het Foodilove 12 weken lifestyle programma. Dit gaat enorm goed, wat ben ik leuke dames aan het coachen, dus ben hier mega trots op!

Dit gevoel wil ik met jullie delen, want ik zit barstensvol met nieuwe energie! Dus kijk je mee waar ik deze energie van krijg? Het lijkt me leuk om jullie via deze weg op de hoogte te houden.

Things i love #1

Vorige week heb ik een sport fotoshoot met gedaan met Puur by Dyana. Het resultaat hiervan komt de komende tijd zeker voorbij op mijn blog. En de foto van dit blog is één van de eerste die ik met jullie deel!

We hebben thuis een nieuwe espresso machine aangeschaft, i’m in love! Ik kan nu de lekkerste kopjes koffie zetten, cappuccino en ook heb ik al een pumpkin spice latte voor jullie klaar staan in een post 😉

Een tijdje geleden ontving ik een te gek pakketje van Delicious! Ze bestaan 10 jaar en ik mocht als één van de eerste hun nieuwe foodproducten testen. Door alle drukte had ik ze nog helemaal niet uit de doos gehaald en hier een leuke foto van gemaakt, heb jij ze al voorbij zien komen? Ik ben heel benieuwd, dus ga ze snel proeven!

delicious

Vorige week ben ik even een middagje gaan shoppen in Groningen, ik kwam thuis met super gave nieuwe sportkleding van Nike voor mijn shoot. En tevens heb ik een doos donuts gescoord van Pure Frozen (één van mijn favo tentjes in de stad) voor na mijn fotoshoot.  Ze waren heerlijk en ik schaam me dat ik ze nog nooit eerder heb geproefd. Dit was echt een puur genietmomentje!

donuts-pure-frozen

Ook ben ik vorige week een samenwerking aangegaan met Orangefit, ken jij deze plantaardige eiwitten al? Vanaf nu zijn deze producten via Foodilove verkrijgbaar, ik vertel je er natuurlijk snel meer over. Wil je al wat bestellen? Stuur me dan een mailtje via marleen@foodilove.nl

Orangefit

Heb jij de nieuwste smaak raw chocolate 93% van Lovechock al geprobeerd? Tijdens mijn ontbijtevent ontving iedereen er eentje in de goodiebag en deze repen zijn zeker happiness inside!

lovechock

Ik heb afgelopen vrijdag zulke lekkere sushi gegeten in Haren, ik wil jullie dit sushi restaurant Yugo zeker als tip meegeven. Dit is mijn favo sushi restaurant in het noorden!

Jullie weten inmiddels wel dat ik gek ben op chocolade en dat Tony mijn favoriet is, de nieuwste smaak met kaneelkoekjes moet je zeker weten proberen 😉

tony-kaneel

Ik kreeg ook nog een super gave speaker van Ultimate Ears, namelijk de EU roll 2. Het is een draadloze bluetooth speaker en hij is waterdicht. Erg handig dus voor het sporten, als we gaan toeren met de oldtimer of als je lekker in bad gaat. Ik ga hem testen en de review lees je snel op mijn blog!

eu-boom

Ondertussen lopen er nog een aantal leuke dingen, het is eigenlijk alweer teveel om op te noemen in 1 blog! Dus wist je dat:

– ik sinds kort gestart bent met een nieuw studie, namelijk voedingsdeskundige? Ik vind het erg belangrijk om naast mijn ervaring een goede onderbouwing te kunnen geven bij mijn voedingsbegeleiding.
– ik een nieuw logo heb geplaatst boven mijn blog? De tekst is verandert en alles zal in het teken gaan staan van happy & healthy lifestyle! Er zullen dus ook meer lifestyle gerelateerde blogs geplaatst worden. Ik heb zoveel leuke plannen en heb hier mega veel zin in, ik hoop dat jullie dit net zo leuk vinden?
– Foodilove geheel december in het teken staat van de feestdagen? Op 12 december geef ik een kerst workshop bij Dille & Kamille in Groningen die geheel in het teken van een gezonde kerst zal staan.
– ik a.s. vrijdag een kerst fotoshoot heb en ik een aantal lekkere en gezonde kerstrecepten voor jullie ga maken.
– ik a.s. zondag te vinden ben bij Apriori mode in Groningen om hun klanten als lifestylecoach advies te geven voor de feestdagen, super leuk!
– ik op dit moment een dagje aan het proefdraaien bij het Launchcafe in Groningen voor een flexwerkplek, dit bevalt me super goed dus deze nieuwe stap ga ik zeker maken. Ik vind het heerlijk om in een inspirerende omgeving te werken met mede ondernemers!

Deze week staat geheel in het teken van leuke afspraken rondom het Foodilove 12 weken lifestyle programma, per januari gaat dit namelijk gedraaid worden bij een aantal fitnessclubs, hoe te gek is dat? Dus hier wordt flink gefinetuned!

Mijn motto voor deze week is daarom ook : work hard, play hard!

Een happy en healthy week allemaal, liefs Marleen.

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven