Ik heb toch een goed voornemen!

Ik heb toch een goed voornemen! Mijn vakantie is weer voorbij en vanaf vandaag is het weer knallen!

Na 2 weekjes vrij heb ik weer enorm veel energie en zin om aan de slag te gaan. Tevens ben ik vandaag als Personal body coach aan de slag gegaan, spannend allemaal.
Op het moment dat deze blog online komt sta ik scroppino’s te maken op de opening van de Changing lifestyle hub, beter kan januari niet beginnen toch!
Ik had zoveel zin in een nieuwe uitdaging en vandaag ontmoet ik al mijn nieuwe collega’s waarmee ik al online contact had. We krijgen straks allerlei interessante workshops van en aan het einde van de avond is er een party. Ik was zo benieuwd naar de Personal body gym en ook had ik wel zin in een te gek feestje.
Hoe het vanavond verloopt vertel ik jullie in een andere blog, zijn jullie ook zo nieuwsgierig?

Maar goed ik heb toch een goed voornemen! Uiteraard heb ik de afgelopen 2 weken nagedacht over mijn plannen rondom Foodilove, wat mijn voornemen is?

Ik wil jullie allemaal helpen naar een healthy lifestyle, een gezonde leefstijl is namelijk voor iedereen haalbaar en graag ga ik met jullie in 2016 deze uitdaging aan!

Ik zal jullie volop gaan inspireren en motiveren! Zelf ben ik begin december weer begonnen met een strak schema, het resultaat? Ik ben binnen een maand 3 kilo en overal 3 cm kwijt. Wat is dit een heerlijk gevoel! Ik merk dat ik hou van structuur en lekker trainen op vetverbranding. Ik ben zo blij dat ik deze keuze weer heb gemaakt en ik wil jullie ook laten voelen hoe het is om de beste versie van jezelf te worden.

Elke dag kom je stapje voor stapje (met vallen en opstaan uiteraard) hier steeds dichterbij. Iedereen weet dat je van gezond eten je fitter zult gaan voelen, je barst van de energie en het allerbelangrijkste vind ik dat je heerlijk in je vel zit. En ook ik geniet volop, ik kan ook niet zonder chocola en een wijntje maar cheat wel bewust.
Mijn doel is om het voor jullie leuk en lekker te maken zodat ook jij het volhoudt. In mijn volgende persoonlijke blog deze week vertel ik jullie alles hoe ik de 80/20 regel voor mezelf indeel.

Ik zeg dus: op een healthy, happy en fit 2016! Ik zou het erg leuk vinden om te horen wat jullie goede voornemens zijn? Ga je met mij de uitdaging aan?

Laat vooral een reactie achter onder dit bericht dit vind ik super leuk. Liefs, Marleen.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

8 gedachten over “Ik heb toch een goed voornemen!”

 1. Hoi Jurgen,
  Wat leuk om van je te horen! Waar train je nu?
  En leuk om te horen dat ik je inspireer! Zet hem op in 2016!
  Tot snel, gr. Marleen

 2. Jurgen Bruggink

  Hoi Marleen,

  Ik ben het jaar ook sportief begonnen. De eerste spierpijn is een feit. Lekker. Dit jaar gaan we voor een strak zomer lichaam. Na een aantal jaren een beetje aanrommelen in de sportschool is het nu tijd voor een serieuze aanpak. Met je blog word ik steeds weer herinnerd aan mijn doel. Je leuke, lekkere en gezonde recepten probeer ik steeds vaker in mijn dagelijkse dieet op te nemen. Dit samen moet er voor zorgen dat ik mijn doel ga halen. Groet Jurgen ( csg Rehoboth)

 3. Nou je hebt mij enthousiast gemaakt! De beste versie van mezelf… Klinkt als een fantastisch doel voor 2016!

 4. Ik ga met je mee doen!!ik heb afgelopen jaar voor de tweede keer borstkanker gehad en nu klaar met alle behandelingen en moet nu 10 jaar medicijnen slikken .Meds waar je.van aan komt..maar ik loop nu weer7km per dag ,ben met yoga begonnen en zoek ik nu een gezonde weg in mijn voedsel..ik hoop dat jij me daarbij kan helpen met fijne gezonde recepten.Proost op 2016!! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven