Vapiano my favorite!

Kennen jullie de restaurants van Vapiano al? Ik kan maar 1 ding zeggen Vapiano my favorite! Ik deel graag mijn culi tips met jullie.
Bij Vapiano kun je terecht voor heerlijk Italiaans eten, namelijk pasta, pizza, antipasti, salades en dolci. Gisteren was ik met Bas in Oldenburg en waar een Vapiano is stappen wij zeker naar binnen. Morgen zit ik op de fitnessbeurs in Keulen, om de hoek is ook een Vapiano haha.
Ik ben gek op het concept wat ze voeren. De lange eikenhoutentafels nodigen je uit om een heerlijk plekje uit te zoeken en te genieten met je vrienden. Je besteld je hapje en drankje rechtstreeks bij de chefkok in de openkeuken. Ik vind dit super, alles wordt vers voor je neus bereid en het is ook erg leuk om mee te kijken.
Ik kan me ontspannen bij Vapiano, puur genieten! Alle tafels in het restaurant zijn voorzien van verse Italiaanse kruiden die je ook mag pakken om je gerechten nog lekkerder te maken. Ze hebben goede wijnen en na je lunch of diner kun je genieten van goede koffie met een dolci (toetje). Wat denk je van chocolade taart, cheesecake of overheerlijke tiramisu en panna cotta. Het water loopt me nu alweer in de mond.
Alles wordt elke dag vers klaargemaakt. Vapiano is dé plek voor een snelle lunch, een borrel met je vrienden of om heerlijk te dineren. Dit alles voor een top prijs-kwaliteit verhouding. Je kunt al een pasta of pizza bestellen vanaf 6,50 euro. Door middel van een makkelijk betaalsysteem met een pasje betaal je alles aan het einde van je avond. Wij zijn gemiddeld altijd tussen de 15 a 20 euro per persoon kwijt bij Vapiano en dan genieten we ruim.
Ik baal ervan dat Vapiano nog niet in het noorden van Nederland gevestigd is. Misschien ook wel goed voor mijn leefstijl.
Ben je nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de site van Vapiano voor een vestiging bij jou in de buurt of wanneer je een dagje uit bent. Echte aanrader!

Hieronder nog een kleine impressie, ook nog even een kiekje bij Vapiano met mijn mams. Enjoy!

Vapiano restaurant

Vapiano 1

Vapiano 4

Vapiano 3

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

1 gedachte over “Vapiano my favorite!”

  1. Vapiano is top! Wat leuk dat je bij Vapiano in Oldenburg geweest bent, in deze stad woon ik namelijk 😉 Ik vind het terras er ook erg leuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven