Winactie Pure Frozen

Foodilove bestaat 1 jaar! Omdat Pure Frozen in Groningen 1 van mijn favoriete hotspots is geef ik 2 cadeau bonnen weg.
Hoe te gek maar vooral lekker is dat? De cadeaubon heeft een waarde van 15 euro en mag je inleveren op al het lekkers wat jij maar wilt.

Pure Frozen zit vlak voor het koude gat in Groningen gevestigd. Zijn jullie ook nieuwsgierig waarom dit 1 van mijn favoriete hotspots is?
Als ik alleen al langsloop en de shop in kijk loopt het water al in mijn mond.  Je wordt direct getrokken door de gevulde toonbank met hun verse banket namelijk koekjes en cupcakes. Allemaal zelf gemaakt door de eigenaren van Pure Frozen Simon en Marie Louise Brandsma.

Ik ga vaak voor het healthy frozen yoghurt ijs of een versgemaakt sapje. Het leuke is dat je zelf je toppings kunt kiezen. Alles komt uit eigen banketbakkerij.
Daarnaast hebben ze een vitrine vol met ambachtelijk Italiaans schepijs en maken ze verse poffertjes. Ook kun je voor een heerlijk kopje koffie bij Pure Frozen terecht.
Vriendelijk wordt je door het personeel van Pure Frozen geholpen en ze hebben wisselende producten per seizoen.
Boven kun je heerlijk rustig genieten van je ijsje, yummie tosti of koffie met een mooi uitkijkje op de stad. Kortom zeker een aanrader!

Wie wil deze cadeaubon nou niet winnen en zelf kiezen wat je ervoor neemt. Je kunt voor healthy gaan of vieren dat Foodilove 1 jaar bestaat en kiezen voor een guilty pleasure (neem van mij aan die zijn er genoeg).

Wat moet je hiervoor doen? Upload een te gekke foto van jezelf op instagram of facebook met de tag #winactiefoodilove en vertel waarom jij het verdient om deze bon te winnen! Ik maak de winnaar zondagavond na 20 uur bekend.

Hou vooral mijn blog in de gaten want er gaat nog meer weggegeven worden binnenkort 🙂 Wil jij ook alvast verrast worden neem dan zeker een kijkje aan de Vismarkt 6 of kijk alvast even op www.purefrozen.nl

 

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

3 gedachten over “Winactie Pure Frozen”

 1. Hoi,

  Allereerst gefeliciteerd met jouw jubileum :).

  Ik wil graag meedoen met jouw 1-jarig jubileum winactie. Moet ik de foto van mijzelf in een nieuwe post plaatsen of onder jouw winactie post?

  Groetjes,

  Michaela

 2. Hoi,

  Allereerst gefeliciteerd met jouw jubileum :).
  Ik wil graag meedoen met jouw 1-jarig jubileum winactie. Moet ik de foto in een nieuwe post op jouw fb/instagram plaatsen of onder jouw winactie post?

  Groetjes,

  Michaela

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven