Wordt 2017 jouw jaar?

Hé jij daar! 2016 is alweer bijna voorbij, over 5 dagen is het al 1 januari. Heb jij ook al nagedacht over jouw doelen en wordt 2017 jouw jaar? En hoe ga je hier komen? Als je gericht te werk gaat heb je namelijk veel meer resultaat en wordt je niet afgeleid van allerlei andere dingen die op je pad komen. Ik ben dus heel benieuwd naar jouw goede voornemens en doelen!

Mijn goede voornemen is om in 2017 nog gezonder te leven! Ik wil heel graag mijn gewicht onderhouden nadat ik 15 kilo ben afgevallen natuurlijk. Ik heb mijn balans zeker gevonden het afgelopen jaar. Wil jij dit ook of wil je starten met gezond eten? Hier help ik je natuurlijk graag mee in 2017! Hebben jullie mijn nieuwe programma “bereik je ideale gewicht” al gezien?

Ik heb nagedacht over persoonlijke en zakelijke doelen voor 2017. De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het optimaliseren van mijn plannen samen met business coach Ninke van der Leck om meer focus aan te brengen binnen Foodilove. Ik leer om te focussen, rust te creëren en hierdoor heb ik veel meer structuur. Ik start 2017 namelijk met een nieuwe naam die ik link aan Foodilove en een te gekke winactie, spannend! Ik kan niet wachten om dit te delen, ben jij al benieuwd?

Daarnaast ben ik sinds 2 maanden buiten de deur aan het werk in het Launchcafe, ik heb hier een flex plek. Dit is een super goede keuze geweest, het is erg inspirerend, er hangt een goede sfeer en ik kan hier in alle rust werken. Tevens ben ik in huis ook een kantoor aan het maken zodat ik thuis ook lekker een plekje heb en daarbuiten gewoon vrij ben als ik thuis ben.

Uiteraard heb ik ook nagedacht over mijn ideale ik voor 2017, dus laat ik hier eens mee starten:

– ik wil gelukkig zijn
– succesvol
– lekker in mijn vel zitten
– vol met energie!
– gezond zijn
– positief
– mijn gewicht onderhouden
– minder perfectionistisch zijn 😉

Eigenlijk wil ik gewoon de beste versie van mezelf zijn, en jij? Heb je hier al over nagedacht of ben je nog druk met het afsluiten van dit jaar?

Mijn doelen voor 2017!

– ik wil vrouwen helpen met het bereiken van hun ideale gewicht, dit met mijn 3 nieuwe programma’s: een gezonde leefstijl, fit en energiek en je lichaam zuiveren.
– ik wil me goed kunnen focussen, ik heb de laatste tijd geleerd hoe ik dit kan aanpakken.
– ik moet prioriteiten stellen en mijn doel voor Foodilove goed voor ogen houden 😉 zo pak ik dingen slimmer aan en dit zorgt voor meer vrijheid.
– ik wil mijn gewicht onderhouden, dit doe ik met mijn nieuwe gezonde leefstijl programma.
– ik wil 3x per week lekker sporten, waarvan 2x een kracht training en 1x conditioneel. Ook ben ik gek op yoga en ik wil dit weer oppakken ter ontspanning.
– ik ga 3 dagen voor mijn bedrijf werken en 1 dag aan mijn bedrijf per week.
– ik ga een einde maken aan tijdverspillers, heb jij hier wel eens over nagedacht? Bij mij zijn dit social media, afspraken die tot niets leiden en mijn email te vaak checken hihi.
– ik wil beter mijn tijd/agenda plannen, minder vaak boodschapjes doen en mijn maaltijden inplannen en voorbereiden. Dit is veel handiger nu ik het zoveel drukker heb. Ik heb altijd geleerd van een speciaal iemand: je bent de baas over je eigen agenda en hier ga ik nu flink mee aan de slag.
– en als laatst ga ik aan de slag met veel meer health blogs rondom Foodilove i.p.v. alleen maar food.

Deze bovenstaande doelen zorgen voor structuur en rust, precies waar ik naar op zoek ben! Pak eens een pen en papier en denk eens na over je doelen. Deel jij ze ook met mij, dit zou ik super leuk vinden! Laat je een reactie achter onder dit bericht? Denk eens na over de volgende vragen:

– waar wordt jij gelukkig van?
– wat is jouw ideale ik?
– wat is je doel op het gebied van gezondheid?
– wat is je motivatie om op 1 januari 2017 te starten met je doel?

Het kan misschien lastig zijn om een start te maken en het zal met vallen en opstaan gaan. Maar hou je doel voor ogen en geef niet op! Doe er alles aan om je doel te bereiken en spreek het vooral ook uit, dit helpt. Maar onthoud: wees bereid om fouten te maken in 2017, want juist hier leer je van!

Natuurlijk kan je doel ook afvallen zijn en ook kan ik je helpen met het vaststellen van je doelen voor 2017, met de eerste 25 vrouwen die zich aanmelden voor mijn programma doe ik de intake persoonlijk via een Skype sessie. Dus heb jij een klik met mij? Wacht dan niet langer om je in te schrijven en start direct in januari, op de dag dat jij wilt!

Ga jij samen met mij deze uitdaging aan? Op naar een happy & healthy 2017! Liefs Marleen

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven