Workshop gezonde hapjes bij Dille & Kamille

Yes! Een nieuw jaar, dus er staan weer nieuwe workshops op de planning! Ben jij klaar voor een gezonde start van 2016?
De eerste workshop die ik geef dit jaar staat in het teken van gezonde hapjes en snacks. Heb jij goede voornemens, ben je gek op koken en ben je toe aan wat gezonde inspiratie?
Dan is deze workshop gezonde hapjes maken bij Dille & Kamille zeker iets voor jou!

Op maandagavond 25 januari geef ik de workshop gezonde hapjes bij Dille & Kamille Groningen. Tijdens deze workshop maken jullie heerlijke gezonde hapjes met onder andere de producten van Dille & Kamille.
Uiteraard vertel ik je alles over gezonde en bewuste keuzes en inspireer ik je om een gezonde hapjes op tafel te zetten bijvoorbeeld tijdens een feestje of een gezellige avond met vrienden en familie. Dit met pure ingrediënten die lekker en simpel zijn.
Ik zal je laten ervaren dat lekker heel simpel maar ook gezond kan zijn. Dit alles in een prachtige omgeving en samen genieten we aan een super mooi gedekte tafel, hier is Dille & Kamille echt top in!
Tijdens de workshop komen tevens allerlei handige keukenhulpjes aan bod en na de workshop kun je nog lekker shoppen in de winkel.

Wanneer: maandag 25 januari gezonde hapjes (19.00-21.00 uur)
Locatie: Dille & Kamille Groningen
Kosten: 30 euro p.p. incl. een welkomstdrankje, alle recepten en een heerlijke proeverij van de hapjes incl. wijn.

Wil jij hierbij zijn? Geef je dan snel op via info@foodilove.nl wees er snel bij want er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar.

Tot de 25ste!  Het lijkt me super leuk om jullie bij deze workshop te ontmoeten en zowel te inpsireren als motiveren. Ik verheug me er nu al op!

Liefs, Marleen.

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven