Workshop ‘kerstmenu koken’ 23 en 30 november

Zijn jullie ook zo gek op de kerst en kun je je er nu al op verheugen? Tijdens de workshop kerstmenu koken op maandagavond 23 of 30 november inspireert en leert Marleen van Foodilove je alles om een heerlijke kerst diner op tafel te zetten. We wanen ons alvast helemaal in kerstsfeer!

Tijdens deze Foodilove workshop maken we heerlijke recepten met onder andere de overheerlijke producten van Dille & Kamille. Ik leer je hoe je de lekkerste kerst gerechten op tafel zet met pure ingrediënten die lekker en simpel zijn. Ik zal je laten ervaren dat lekker heel simpel maar ook gezond kan zijn. Dit alles in een prachtige omgeving en samen genieten we aan een super mooi gedekte kerst tafel (hier is Dille & Kamille echt top in, dit is wel te zien op de foto).
Tijdens de workshop komen tevens allerlei handige keukenhulpjes aan bod en na de workshop kun je nog lekker kerst shoppen in de winkel.

Wanneer: maandag 23 of 30 november ‘kerstmenu koken’ (19.00-21.00 uur)
Locatie: Dille & Kamille Groningen
Kosten: 30 euro p.p. incl. een welkomstdrankje, alle recepten, een heerlijke proeverij van het kerstdiner incl. wijn en water.

Ik kan niet wachten tot dit kerstdiner, waan me nu al stiekem in de kerstsferen! Voor elke workshop zijn er 20 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in via info@foodilove.nl want vol is vol.

Kerst dille kamille 1

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

3 gedachten over “Workshop ‘kerstmenu koken’ 23 en 30 november”

  1. Hoi Sophie!
    Heb net je moeder gemaild of jullie ook a.s. maandag kunnen 2 november? Vanwege de grote aanvraag plannen we nog een workshop in 🙂 Gr. Marleen

  2. Oeh, dit klinkt óók goed! Mijn moeder en ik hadden heel graag morgen bij de Italiaanse workshop willen zijn maar visten helaas net achter het net..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven