Workshop zomerse smoothies 13 juli

We blijven nog steeds in zomerse sferen! Op maandagavond 13 juli geef ik de workshop zomerse smoothies in de gloednieuwe winkel van Dille & Kamille Groningen.
Wauw! Mijn eerste workshop voor morgenavond zat binnen 24 uur helemaal vol, echt te gek. Daarom besloten Everdina (manager Dille & Kamille Groningen) en ik om direct nog een zomerse workshop in te plannen.

Tijdens deze workshop maken jullie heerlijke zomerse smoothies en drankjes met onder andere de producten en keukenhulpjes van Dille & Kamille.
Proef de zomer en laat je inspireren hoe je een smoothie kunt maken die gezond, lekker en simpel is. Zijn jullie ook al verslaafd aan smoothies?
Maak jij ze al of weet je nog niet goed hoe je ze maakt en met welke ingrediënten? Smoothies zijn erg gezond maar weet je ook welke combinaties je kunt maken en de juiste recepten?

Ik leer je in een prachtige omgeving hoe je voedzame (groene) smoothies kunt maken in combinatie met bijvoorbeeld fruit, groente en superfoods. Maar ook vertel ik je hoe je deze smoothies kunt toevoegen aan een healthy lifestyle. Welke smoothies je bijvoorbeeld kunt nemen als je wilt afvallen maar ook wat er in een smoothie gaat als maaltijdvervanger. En ga zo maar door, uiteraard blenden we er zelf ook flink op los!

Na de workshop kun je nog lekker shoppen in de winkel.

Wanneer: maandag 13 juli Zomerse smoothies (19.00-21.00 uur)
Locatie: Dille & Kamille Groningen
Kosten: 30 euro p.p. incl. een welkomstdrankje, hapjes, recepten en een heerlijke proeverij van de smoothies en drankjes.

Wil jij hierbij zijn of heb je vragen? Geef je dan snel op via info@foodilove.nl wees er snel bij want er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar.

Tot de 13e, ik verheug me er nu al op!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven