Wrap kipfilet humus en spinazie

Afgelopen weekend ontdekte ik een nieuwe humus bij de Lidl met zongedroogde tomaat en basilicum. Toen ik thuis kwam maakte ik direct deze wrap kipfilet humus en spinazie voor mijn lunch. Nou denken jullie vast wat een simpel recept, maar in combinatie met de humus heb je niet meer nodig. Ik zeg altijd keep it simple!
Je kunt deze wrap ook perfect als gezonde snack en borrelhapje gebruiken, een keer iets anders. Ik ben gek op wraps als lichte lunch, vandaag neem ik ze ook mee onderweg voor de maaltijd na mijn training. Perfect!

Wrap kipfilet humus en spinazie (1 persoon)
– 2 meergranen wraps
– 2 el humus met zongedroogde tomaat en basilicum
– handje gewassen spinazie
– 6 plakjes kipfilet

Hoe maak je het:
Besmeer de wraps met de humus en beleg ze met de kipfilet en spinazie. Rol de wraps op en snijd ze schuin door de midden. Of in kleinere stukken wanneer je ze voor een borrelhapje gebruikt. Steek er dan een leuke tapasprikker door.

Enjoy!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

4 gedachten over “Wrap kipfilet humus en spinazie”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven