11 daagse cleanse & revitalise kuur

Start jij 2017 net als ik goed met een 11 daagse cleanse & revitalise kuur? Ik ben vorige week gestart en wat een super resultaat heb ik al geboekt. Mijn buik is veel minder opgeblazen, ik heb veel meer energie en mijn darmen werken weer goed. Ik kreeg veel vragen over deze kuur, daarom leek het me leuk om jullie er alles over te vertellen!

Ik kon dit echt wel even gebruiken na de feestmaand, ik heb mezelf echt wel getrakteerd op iets lekkers. Een super manier dus om weer even al die overtollige kilo’s kwijt te raken! Je wordt dus slanker, gezonder en krijgt weer een stralende huid. Een betere start kan ik me niet bedenken.

Cleanse & revilatise

Dit 11 daagse body & mind rest-programma is perfect voor de start van een nieuwe healthy lifestyle. Het zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam, geeft je nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling. Samen met Ria van Tijdloos beauty introduceer ik deze nieuwe norm voor ontgiften met dit programma. De kuur is van Laviesage en is eenvoudig te volgen. Het programma biedt alles om stap voor stap aan de slag te gaan met nuttige tips, complete dagprogramma’s en heerlijke recepten?

Je zult je vast afvragen waarom ik voor deze kuur heb gekozen? Deze kuur is ontwikkeld door 2 artsen, hij is volledig medisch onderbouwd en je mag er gewoon bij eten. Je gaat dus absoluut niet crashen, ik heb de afgelopen dagen al mijn voeding bijgehouden in de Foodilove app en ik verzeker je het, het is prima te doen!

Herboren in slechts 11 dagen

Deze kuur brengt je lichaam in 3 logische fasen binnen 11 dagen weer helemaal in balans. Het is een makkelijk te volgen programma dat je lichaam een complete reset geeft, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen. Na deze kuur heb je weer een gezond en vitaal lijf en is je lichaam weer volledig in balans.  

Het begin van een nieuwe healthy lifestyle

Heb jij weer even een kickstart nodig? Ervaar zelf het resultaat van een verbeterde voedingsopname, een optimale spijsvertering, een snellere vetverbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid!  Je krijg weer energie, je voelt je beter en geniet nog meer van het leven. Dit merkte ik persoonlijk al na een paar dagen, super fijn!

Echt, iedereen kan het succesvol volgen

Deze cleanse & revitalise is een ‘mild’ en aangenaam programma. Door de in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet kan je tijdens het programma gewoon van de heerlijke recepten uit de dagprogramma’s genieten. De voeding die je tijdens het 11-daagse programma eet, is heerlijk en zit boordevol waardevolle voedingstoffen.

3  fasen

De kuur bestaat uit 3 logische fase, als je deze stap voor stap volgt is succes gegarandeerd!

1. Voorbereidingsfase (2 dagen)
De voorbereidingsfase zorgt ervoor dat je tijdens de cleansefase weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart.

2. Cleansefase (7 dagen)
De cleansefase stimuleert het ontgiften van de galblaas en lever, reinigt je nieren en je bloed en bevordert de doorbloeding en de lymfecirculatie. De supplementen en de afgestemde voeding maken afvalstoffen in de dunne en dikke darm los en voeren deze af. Je organen en weefsels worden tegen vrijkomende afvalstoffen beschermt door vitamine b, c en e, calcium, magnesium en zink zodat het lichaam de afvalstoffen efficiënt en snel kan afvoeren.

3. Revitalisefase (2 dagen)
De revitalisefase zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.

De cleanse & revitalise programmadoos

De cleanse & revitalise programmadoos bestaat uit 9 onderdelen. Een gedetailleerde handleiding over het programma met uitleg over de 3 fasen met voor elke van de 11 dagen een planning met heerlijke gevarieerde recepten voor gezonde smoothies en smakelijke, energierijke diner gerechten en veel tips om het programma succesvol te doorlopen. In de doos zit verder nog een handige boodschappenlijst, een supplementenspecificatie en 6 soorten voedingssupplementen in de vorm van tabletten, capsules en poeders. Dus alles is uitgewerkt voor je, super handig!

Supplement-1 ondersteunt de afvoer van gifstoffen uit de darm.
Dit supplement bevat kleisoort die gekenmerkt wordt door zijn unieke microscopische fijnheid. Het heeft de eigenschap om gifstoffen te kunnen absorberen die vervolgens op een volkomen natuurlijke wijze worden afgevoerd. Tevens bevat het tablet choline dat een waardevolle bijdrage levert aan het ontgiften van de lever.

Supplement-2 ondersteunt de ontgifting van de lever.
Deze capsule bevat krachtige ingrediënten die de galblaas- en leverfunctie ondersteunend. Het remt de ontstekingsgevoeligheid, helpt bij de vetverbranding en het stimuleert de ontslakking. Daarnaast bevat de capsule ter bescherming en aanvulling een aantal waardevolle mineralen zoals zink, vitamine c, b6 en b12 en antioxidanten uit spirulina, saffraan, aloë ferox en chlorella.

Supplement-3 ondersteunt de darmflora.
Deze capsule bevat een zogenaamd probiotica. Het is samengesteld uit 7 belangrijke bacterieculturen, waarmee de gezondheidshuishouding in de darmen wordt gestimuleerd. Het zorgt daarmee voor een betere spijsvertering.

Supplement-4 is een krachtige basis voor het samenstellen van gezonde groene smoothies.
De groene smoothies in het programma worden samengesteld uit verse groenten, fruit en de inhoud van het sachet. Deze krachtige basis bevat maar liefst 16 verschillende ingrediënten. Deze zijn vezelrijk, hebben een  hoge voedingswaarde, voorkomen een hongergevoel en stimuleren de werking van ontgiftingsenzymen en vormen een belangrijke bron van  antioxidanten.

Supplement-5 is gezonde biologische tomatensoep.
Elk sachet bevat een bron van natuurlijke energie en is ideaal als een smaakvol en pittig tussendoortje.

Supplement-6 ondersteunt de grondige reiniging van de dunne darm.
Dit sachet bevat magnesiumsulfaat dat speciaal voor het grondig reinigen van de dunne darm tijdens de cleansefase wordt ingezet.

Wat kost de kuur?

Met de cleanse & revitalise kit van Laviesage haal je een gezond en eenvoudig te volgen programma in huis, waarmee je lichaam een geheel veilige, maar grondige reiniging ondergaat. Wil jij ook schoon en vitaal het nieuwe jaar in? De kuur is nu in de aanbieding van 129,- euro voor maar 119,- euro (excl. eventuele verzendkosten). We hebben op dit moment 15 kuren dus op is op!

Deze kuur is vanaf nu verkrijgbaar via mij of Tijdloos beauty in Groningen. Heb jij vragen of wil je de kuur bestellen? Schroom niet om ons te mailen via info@foodilove.nl

cleanse-revitalise-laviesage

 

 

 

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven