Things i love #2

Wauw wat een te gekke week heb ik achter de rug, de eerste week van 2017 zit erop en wat een energie! Ik dacht het is weer tijd voor een things i love #2. In deze rubriek deel ik de dingen waar ik gelukkig van wordt, dus mijn genietmomentjes en leuke dingen!

De afgelopen 2 weken heb ik een soort van vakantie gehad, we zijn lekker in huis aan het klussen en flink aan het opruimen. Ik krijg mijn eigen werkplek thuis, heerlijk! Ook heb ik eindelijk weer eens in de keuken gestaan om wat lekkere dingen voor jullie te maken. Heb je het recept van deze bananenmuffins, avocado smoothie en chili salade al gezien? Deze week staan er nog meer lekkere en gezonde recepten voor jullie op de planning!

Ik heb een enorm leuk nieuwtje voor jullie, misschien heb je mijn oproep voor gastbloggers ook gezien? Ik merk dat Foodilove zo hard aan het groeien is dat ik het eigenlijk niet meer alleen aan kan. Daarom heb ik hulp ingeschakeld van 3 super leuke dames, ik ga ze zo snel mogelijk aan jullie voorstellen. Spannend!

Ook ben ik lekker aan de slag gegaan met essentiële oliën en heb ik ondertussen nog een 11 daagse cleanse & revitalise kuur. Ik weet het ik kan niet stil zitten, klik snel op de links om hier meer over te lezen. Deze week ga ik ook nog wat samples van de essentiële olie weggeven dus hou goed mijn social media in de gaten!

Ik heb ontzettend veel aanmeldingen gehad voor mijn programma “bereik je ideale gewicht” dus ik ben mega trots! Mijn passie ligt echt bij het begeleiden van mensen naar een gezondere leefstijl. Wist je dat ik voor dit programma een eigen Foodilove app? Leuk feitje om te delen!

Deze week staan er ook weer super leuke dingen op het programma: morgen een leuke bespreking met Wadapartja, lunchen met Foodilove coach Shauni, lunchen met Marlou van Followfitgirls en we gaan naar Eurosonic, kennen jullie dit? Het is een internationaal muziekfestival in de binnenstad van Groningen met allemaal opkomende bandjes. Samen met Bas spot ik hier al 5 jaar de nieuwste talenten.

Tussen alle drukte door ben ik druk bezig met mijn eerste gratis ebook en ben ik volop mijn programma gezonde leefstijl aan het ontwikkelen. Ik krijg hierin begeleiding van businesscoach Ninke van der Leck en ik start volgende week met een facebook cursus van Birgit Luijk. Ze heeft op dit moment een te gekke gratis online cursus over facebook marketing. Dus ben jij ondernemer, dan zou ik je zeker even aanmelden!

Ik ben druk bezig om mijn dromen en doelen waar te maken! Ik heb enorm leuke plannen voor jullie dus hou me goed in de gaten! Liefs Marleen.

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven