24Kitchen&Cottages

Aanstaand weekend is het zover! Van 17-20 april vindt voor de allereerste keer 24Kitchen&Cottages plaats. Wie kent deze culinaire kookzender op tv nou niet?
Een culinair vakantieweekend samen met de chefs van 24Kitchen. Tijdens dit weekend word je getrakteerd op een uitgebreid culinair programma vol food en entertainment, verspreid over het hele centerparcs van de Eemhof in Zuidwolde.
De chefs onthullen hier hun kookgeheimen tijdens workshops en kookcolleges.

Ik mag hier aanstaande zondag als blogger bij aanwezig zijn en tijdens verschillende vragenuurtjes kan ik al mijn brandende vragen stellen aan één van de bekende 24Kitchen chefs. Hiernaast heb ik me ingeschreven voor verschillende workshops en er is muziek, entertainment, er worden foodfilms gedraaid en wat ik bijna vergeet er is een foodtruckfestival en delicatessenmarkt. Dit klinkt nu al als foodie heaven!

Op beide dagen is er een programma vol workshops en kookcolleges. Rudolph van Veen, Giovanni Caminita, Danny Jansen, Angelique Schmeinck, Roberta Pagnier, Estée Strooker, Andy McDonald, Corria Houthuizen, John Gerdsen en Mounir Toub staan te popelen om hun kookgeheimen te delen met andere kookfans. Zij halen alles uit de kast om de gasten van 24Kitchen&Cottages een onvergetelijk en smakelijk weekend te bezorgen.

Wil jij ook komen kijken, proeven, praten en genieten tijdens dit allereerste culinaire vakantieweekend van Nederland? Neem dan snel een kijkje op de site van 24Kitchen&Cottages. Ik heb er nu al enorm veel zin in! Uiteraard krijgen jullie een uitgebreid verslag met foto’s volgende week!

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven