3x gevulde dadels

Ik ben de laatste tijd verslaafd aan gevulde dadels, ik neem ze vaak bij een kop koffie of thee. Zo lekker smeuïg! Ik had jullie al een tijdje beloofd om dit recept te delen,  je kunt het eigenlijk geen recept noemen zo simpel. Vandaag deel ik 3 verschillende gevulde dadels met je. Heerlijk als gezonde snack als tussendoortje of op een borrelplank.

3x gevulde dadels

1. dadels met zuivelspread en walnoten
2. gezonde choco dadels
3. dadels met geitenkaas, parmaham en walnoten

Dadels met zuivelspread en walnoten
Wat heb je nodig:
– medjool dadels
– zuivelspread light
– handjevol walnoten

Hoe maak je het:
Snijd de dadels half open en haal de pit eruit. Gebruik een theelepel om ze te vullen met de zuivelspread en top ze met een walnoot.

Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het super leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de tag #foodilovenl of tag mij @foodilovenl in jouw bericht!

Enjoy!

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

2 gedachten over “3x gevulde dadels”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven