3x overnight oats

“Jennifer: havermout is het all time favorite ontbijt! Hartstikke gezond en natuurlijk gewoon super lekker! In de winter ben ik gek op warme havermout, maar met warmere temperaturen ruil ik deze liever in voor een bakje overnight oats! Lekker fris, super makkelijk om te maken en ook heel handig om mee te nemen! Daarom heb ik 3x overnight oats voor je op een rijtje gezet!”

Blueberry muffin

IMG_20170323_214326_123-

A blueberry muffin in a bowl! Maar dan super gezond! Heerlijk zoet en lekker fris, dat is nog eens lekker wakker worden…

Dit heb je nodig:
40 gram havermout
200 ml amandelmelk
handje blauwe bessen
1 theelepel vanille-aroma
1 theelepel kaneel
1 theelepel lijnzaad

Zo maak je het:
Zet de avond van te voren een bakje met havermout, amandelmelk, kaneel en vanille aroma (even roeren!) in de koelkast. Roer de volgende ochtend de overnight oats even door en beleg hem met lijnzaad, een handje blauwe bessen en wat extra kaneel.

Strawberry Coconut

IMG_20170323_214326_123--

Aardbeien en kokos zijn echt mijn zomerfavorieten! Deze overnight oats met aardbeien en kokos is dan ook mijn favoriete ontbijt op een warme zomerochtend!

Dit heb je nodig:
40 gram havermout
200 ml amandelmelk
handje aardbeien
handje kokossnippers
1 theelepel chiazaad

Zo maak je het:
Zet de avond van te voren een bakje met havermout, amandelmelk en chiazaad (even roeren!) in de koelkast. Roer de volgende ochtend de overnight oats even door en beleg hem met aardbeien en kokossnippers.

Chunky Monkey

IMG_20170323_143238_964-

Wie fan is van Ben&Jerry’s moet oppassen met dit ontbijt: verslavingsgevaar! Banaan, choco en walnoten is echt een awesome combi!

Dit heb je nodig:
40 gram havermout
200 ml amandelmelk
een halve banaan in plakjes
1 theelepel vanille aroma
1 eetlepel cacaonibs
handje walnoten

Zo maak je het:
Zet de avond van te voren een bakje met havermout, amandelmelk en vanille aroma (even roeren!) in de koelkast. Roer de volgende ochtend de overnight oats even door en beleg hem met plakjes banaan, cacaonibs en walnoten.

Enjoy!

Ik ben Jennifer, 24 jaar, stewardess van beroep en fulltime foodie en levensgenieter. Ik ben gek op sporten, koken en vooral op eten! Ik ben altijd op zoek naar de balans tussen gezond leven, ontspannen en genieten. Ik sta graag in de keuken om lekkere, makkelijke en gezonde recepten te maken en ben (bijna) elke dag in de sportschool te vinden voor een lekkere energieboost! Op Foodilove deel ik mijn favoriete recepten, leuke workouts, handige tips en hoop ik jou te inspireren om bewuster, gezonder en gelukkiger te gaan leven!

Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog en me volgt via instagram en facebook!

Liefs, Jennifer

Jennifer Krijnen

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven