Een nieuw gezicht bij Foodilove: Ana

Een nieuw gezicht bij Foodilove? Jazeker! Mijn naam is Ana en ik ga Marleen een handje helpen met haar blog. Het schrijven is voor mij niet nieuw; al meer dan drie jaar zijn mijn verhalen te volgen via FollowFitgirls en op instagram sta ik bekend als Ana Banana. Schrijven over voeding en een gezonde levensstijl is wat ik het allerliefste doe. Ik heb dan ook heel veel zin om dit met jullie te gaan delen!

Een klein beetje over Ana

Hardlopen

Vier jaar geleden trok ik voor het eerst na een lange tijd niet sporten weer eens met hardloopschoenen aan. Vastberaden het dit keer wél vol te houden. Samen met Evy (van Rennen met Evy) bouwde ik langzaam maar geduldig tot mijn eerste 5 kilometer. Trots als dat ik hier op was, wist ik zeker: dit wil ik niet meer kwijt raken. Dat ik vervolgens de 10, 16 en zelfs 21 kilometer aan zou tikken had ik nooit voor mogelijk gehouden. Dit was echt een eye opener! Want als ik – met mijn 1.58 meter lengte, korte beentjes en platvoeten – dit kan, dan kan iedereen het. Daarvan ben ik heilig overtuigd.

Balance is the key

Het omgaan met voeding was voor mij een moeilijkere omschakeling. Ik ben blijkbaar beter in het dingen doen (sporten), dan het dingen laten (teveel eten). Inmiddels beschouw ik dit echt als een proces waarbij het gaat met vallen en opstaan en ik deel hierbij dezelfde filosofie als Marleen: balance is the key. Leven om te sporten en gezond te eten heb ik ingeruild voor sporten en (gezond) eten om te leven.

Op afstand

Verder is het denk ik leuk om te vertellen dat ik momenteel als digital nomad door het leven ga. Bas (mijn vriend) en ik hebben een huis in Amsterdam maar we zijn onderweg naar Australië waar we een tijdje willen gaan wonen en werken. Het visum laat alleen nog even op zich wachten, waardoor we nu op Bali verblijven. Niet echt een straf, zoals je wel begrijpt 😉 Oh en we komen sowieso weer terug hoor, daarvoor is ons huisje in Amsterdam veel te fijn!

Wat kan je van mij verwachten?

Zoals ik al zei ga ik Marleen helpen met haar blog. Mijn artikelen zullen dan ook altijd voortborduren op de huidige thema’s die jij van Foodilove gewend bent. Waarschijnlijk komen er wat meer beweging-gerelateerde artikelen uit mijn koker. Maar als ik een Foodilove-proof recept voor je heb, zal ik je deze zeker niet onthouden.

Als er onderwerpen zijn waarover je graag meer wilt lezen, of als je vragen voor mij hebt, dan lees ik ze natuurlijk graag terug in de reacties!

Liefs, Ana

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven