Appel speculaas muffins

Ik heb nog een leuk nieuwtje voor jullie, ik mag me bij deze voorstellen als één van de nieuwe foodbloggers van Fitgirls.nl!

Waarom ga ik dit doen? Omdat ik nog meer lezers wil inspireren, motiveren en te laten genieten van mijn kennis en kookkunsten.

Om de lezers van Fitgirls kennis met me te laten maken maakte ik deze appel speculaas muffins. Helaas was de foto van deze mini healthy appeltaartjes niet liggend en daarom kon deze niet geplaatst worden. En uiteraard waren deze appel speculaas muffins al op en kon ik geen foto meer maken.

Daarom deel ik ze direct met jullie! Wil jij nog even gezond genieten voor sinterklaas? Dat kan natuurlijk ook, naast alle “ongezonde” sinterklaas recepten op mijn blog is het nu tijd voor een healthy recept. Deze appel speculaas muffins zijn uiteraard puur genieten 😉 Tevens gaat je hele keuken ruiken naar appelaart, heerlijk!

Appel speculaas muffins

Wat heb je nodig (12 stuks)
– muffinvorm en bakspray
– 400 ml plantaardige melk
– 2 eieren
– 2 el kokosolie gesmolten
– 2 el honing
– 1 tl vanille essence
– 250 gr. havermout
– 1 tl bakpoeder
– 1 tl speculaaskruiden
– snufje zout
– 1 appel
– handje walnoten
– 2 el rozijnen

Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 175 graden en vet je muffinvorm in met bakspray.
Mix alle natte ingrediënten door elkaar met de keukenmachine. Voeg de havermout, bakpoeder, speculaaskruiden en zout toe en mix het tot een egaal beslag. Snijd de appel met schil in kleine blokjes en spatel deze samen met de walnoten en rozijnen door het beslag.
Verdeel het beslag over de muffinvorm en bak ze af voor 30 minuten in de voorverwarmde oven.  Laat de muffins afkoelen voordat je ze uit de muffinvorm haalt.

Enjoy!

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven