Ball Mason Jar bij Koko Toko

Afgelopen week heb ik eindelijk Mason Jars gescoord in Groningen. Ze zijn overgewaaid vanuit de VS uiteraard en deze weckpotten worden in Amerika al meer dan honderd jaar verkocht door het merk Ball.
Deze Jars zijn in eerste instantie bekend als inmaakpotten, maar inmiddels worden ze overal voor gebruikt van voorraadpot tot drinkbeker.  Zelf gebruik ik ze voor mijn smoothies, voorraadpot voor zaden etc. en de kleintjes voor verse jam en pesto.  Ze zijn er in diverse maten en er zijn vele soorten deksels verkrijgbaar.
De vintage exemplaren zijn de trend van 2014!

Ik heb de Jars gekocht bij Koko Toko gevestigd in de Zwanestraat te Groningen. Een super leuk winkeltje met eerlijke producten. Hier kun je de potten los kopen en ze hebben een aantal formaten. Ook hebben ze super leuke rietjes voor in de Jars. Aanrader om een kijkje te gaan nemen!

Online zijn ze ook verkrijgbaar op www.superfoodkitchen.nl hier vind je de gehele collectie!

Koko Toko Groningen Ball mason jars koko toko

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven