Bloombites eetbare bloemen

Vorige maand kreeg ik de vraag van Bloombites of ik het leuk zou vinden om hun eetbare bloemen te proberen. Uiteraard zei ik direct ja want ik vind het altijd geweldig als ik eetbare bloemen op mijn gerechtjes krijg in restaurants.
Hoe gaaf is het dat je Bloombites eetbare bloemen ook thuis kunt gebruiken! Bloombites is een vrolijk en hip foodconcept waarmee je je gerechten opvrolijkt en kleurt en ze een extra bite geeft. Tevens worden eetbare bloemen steeds populairder.
Ik vind het erg leuk om voor vrienden en familie te koken. De Bloombites geven net iets extra’s aan mijn gerechten en het leuke is dat je dit binnen een handomdraai doet!
Ik kreeg de Bloombites eetbare bloemen via de post in je brievenbus geleverd, erg handig. Ik ontving de Majesteitelijke mix.  Wanneer je de Bloombites binnen hebt zijn ze gemiddeld 7 dagen houdbaar in je koelkast. Uiteraard kon ik ze niet laten liggen en ben er direct mee aan de slag gegaan. Ik heb er een heerlijke salade mee gemaakt (zie foto) waarvan het recept onderstaand staat beschreven, mijn doordeweekse soepje mee versierd en ik heb er fleurige ijsklontjes mee gemaakt. Je kunt de Bloombites simpel en perfect over je gerechtjes verdelen. De bloemen geven een lichte frisse smaak aan je salade. Ik heb heerlijk zitten genieten van mijn gezonde bordje met kleur sensatie.

Salade met Bloombites ( 2 personen)
Wat heb je nodig:
– 1 zakje Bloombites Majesteitelijke Mix
– 1 zakje rucola en 1 kropje romana sla gewassen en fijn gesneden
– handjevol snoeptomaatjes gehalveerd
– paar plakjes gerookte zalm in reepjes gesneden
– 4 el hollandse garnalen
– 1 bol mozarella in dunnen plakjes gesneden
– 2 el yoghurt dressing
– balsamico azijn
– zwarte peper

Hoe maak je het:
Leg de sla in het midden van een mooie bord en versier de sla met de tomaatjes, garnalen, zalm en mozzarella.
Sprenkel wat yoghurt dressing en balsamico azijn over de salade en wat zwarte peper. Maak de salade af met je Bloombites uit het bakje.

Enjoy!

De smaak van de Bloombites is ook erg goed en ze zijn ook nog eens een bron van vitamines en mineralen. Een gezonde en vrolijke aanvulling dus!
Je kunt de Bloombites in zowel hartige als zoete recepten verwerken. Ik ben er erg enthousiast over en ga ze zeker vaker gebruiken.
Wanneer jij verkeerd in gezellig en goed gezelschap bestel dus van te voren je eetbare bloemen online en maak hiermee een betoverend bordje op.

Bloombites bakje

Een consumentenverpakking Bloombites kost 3,95. Wil jij ze ook bestellen? Ga dan naar de website www.bloombites.nl Wanneer je ze op een werkdag besteld heb je ze binnen 1 a 2 werkdagen in huis.

 

Bloembites 1

Bloombites 3

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven