Bye bye snaaien en hallo rust!

Ze zeggen toch dat emotie eten niet bestaat? Nou echt wel! Gelukkig heb ik alle rust gevonden dus bye bye snaaien en hallo rust!

Ik krijg veel vragen als lifestylecoach over eetbuien, goed om te weten dat ik niet de enige ben die hiermee te maken heeft gehad. Al het eten wat je vindt opeten, hier geen gevoel bij hebben en je daarna zo schuldig voelen. Ik was er klaar mee! Ik kan nu sinds lange tijd een stukje tony eten zonder de hele reep direct op te eten, ik kan je verzekeren wat voelt dat heerlijk!

Ik was een tijd geleden de hele dag met eten bezig in mijn hoofd, wat moet ik straks eten en ga zo maar door. Herkenbaar? Eigenlijk was ik geobsedeerd om alles zo goed mogelijk te doen, maar waarom faalde ik dan steeds? Of ik ging er helemaal voor en dan kreeg ik een enorme eetbui. Het was alles of niets en nu neem ik 1 iets lekkers per dag, dit is echt genieten! En guess what? Ik val af, ben heerlijk in balans en maak enorme progressie. En niet alleen fysiek maar vooral mentaal! En progressie in gedrag is zo fijn kan ik je vertellen!

Ik kan alles loslaten, ook wanneer ik nu een paar oreo’s eet bijvoorbeeld 😉 zooooo lekker! Mijn tip: probeer je doel voor ogen te houden, hou je aan portie controle en bedenk als je iets uit de kast pakt goed waarom je iets doet. Dus zomaar iets in je mond stoppen heeft geen zin, voed je lichaam en niet je mond.

Tevens sta ik niet meer elke dag op de weegschaal, want deze zegt niet zoveel daar ben ik al een hele tijd achter. Ik heb een einddoel voor ogen en bedenk me bij mijn keuzes of het mijn progressie in de weg staat. Het was echt alles of niets! Ik heb eindelijk na een mijn balans gevonden en helemaal happy en zit slank, fit en energiek in mijn vel.

Het is echt super om overal van te genieten, maar vooral structuur hebben geeft me zoveel rust. Hoe pak jij dit aan? Ik hoop jullie met dit blog te kunnen inspireren en motiveren! Liefs Marleen

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

6 gedachten over “Bye bye snaaien en hallo rust!”

  1. Dus door elke dag iets lekkers te nemen, is het niet meer alles of niets? Ik kan dat echt niet. Als ik iets neem, moet het op. Ik kan mij niet voorstellen als ik elke dag een ding neem dat dat veranderd. Tevens voelt het helemaal niet goed om elke dag iets dan te nemen. Super fijn dat dit voor jou in ieder geval werkt. Voor mij is het niet zo simpel. Ik probeer het grotere geheel te zien, maar pfhoe. Nee. Ik ga mij er niet aan wagen haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven