Detox dag 2 slowjuices

Samen met een vriendin zit ik in de tweede dag van onze detox kuur. Nog 1 dag te gaan!
Ik moet zeggen dat het me wel zwaar valt met dit warme weer in combinatie met sporten. Normaal mag je je alleen licht inspannen bij detox, maar ik moest vanochtend toch echt pilates en bodypump geven.
Ik heb lichte hoofdpijn al twee dagen. Het kan door de detox komen maar ook van de warmte. Verder bevalt het nog prima.
Na de groene power smoothie die ik gister heb gepost, hebben we 3 slow juices gehad. Deze onderstaande slow juices zitten vol vitamines en mineralen. Ze zijn ontgiftend, reinigend en vocht afdrijvend.
Ik heb ze alle drie uiteraard met de slowjuicer gemaakt.

Rode slowjuice
rode biet, wortel. appel, gember en citroen.

Groene slowjuice (zie foto)
komkommer, bleekselderij, spinazie, sla, groene appel, peterselie en citroen

Verse munt slowjuice
komkommer, groene appel, limoensap en verse munt

Je kunt alle ingrediënten naar eigen smaak in je juice persen.

Enjoy!

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

1 gedachte over “Detox dag 2 slowjuices”

  1. We houden nog even vol Marleen! We zijn al over de helft, nog 1 dag te gaan! Xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven