Dille & Kamille opent in Groningen!

Volgende week is het eindelijk zo ver, Dille & Kamille opent vrijdag 22 mei haar deuren in Groningen!
Het leuke is dat Foodilove tijdens deze opening de catering en kookdemonstraties verzorgt. Ik kan niet wachten, heb hier lang op gewacht en super veel zin in.
Tijdens de openingsreceptie voor pers en genodigden serveren Werner en ik lekkere hapjes en risotto uit. Eén van mijn eerste echte grotere cateringklussen, dus een beetje spannend maar zo leuk dat ik dit bij één van mijn lievelingswinkels mag doen.

De winkel is te vinden in een super mooi pand in de Grote Kromme Elleboog, waar vroeger The Lighthouse was gevestigd. Ik ben er gister al een kijkje wezen nemen, echt wauw! Kennen jullie de Dille & Kamille al? Je vind er allerlei benodigdheden en accessoires voor in huis, tuin en keuken. Onmisbare basics voor in je keuken en hebbedingetjes om jezelf te verwennen of om weg te geven.
Als ik hier ga shoppen wordt ik altijd helemaal wild, en ik ging altijd bij een dagje of weekendje weg speciaal op zoek naar een Dille & Kamille in een andere stad.
Naast het mooie keukengerei wat ze verkopen vind je ook allerlei heerlijke culinaire producten zoals: pasta, olie, azijn, kruiden en specerijen, wijnen, chocolade en talloze theemelanges die je zelf kunt samenstellen.

Dille & Kamille staat voor natuurlijk eenvoud. Wanneer je binnenstapt waan je je in een ongedwongen sfeer en vind je een assortiment die dit uitstraalt. Je ziet direct de natuurlijke materialen en ambachtelijke producten. Dille & Kamille maakt het leven aangenaam, hun essentie is ook neem tijd voor jezelf en je omgeving. Geniet van alledaagse dingen.

Ik heb enorm veel zin in de samenwerking met Dille & Kamille, de visie van Foodilove “keep it simple” past enorm goed bij  “less is more”.

Komen jullie a.s. vrijdag 22 mei en zaterdag 23 mei een kijkje nemen? Terwijl je lekker kunt shoppen geef ik een kookdemonstratie risotto maken, yummie dus!

Dille & Kamille Groningen
Grote Kromme Elleboog 18-20
Openingstijden: ma, di, woe, vrij open van 9.30u tot 18u, do 9.30u tot 21u, zaterdag van 9.30u tot 17u en zondag van 12u tot 17u.

Onderstaand een impressie van een Dille & Kamille winkel, of neem alvast een kijkje op de website om je artikelen uit te zoeken 😉

Impressie Dille & Kamille

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

3 gedachten over “Dille & Kamille opent in Groningen!”

  1. Eindelijk Dille & Kamille in Groningen. Ook ik ging altijd in andere steden bij deze leuke winkel langs. Ik ben vandaag gaan kijken in Groningen en heb geproefd van je lekkere risotto. Overheerlijk. Die ga ik dus thuis ook maken. Bedankt voor de info die ik van je kreeg over het maken ervan. Nu gaat het recept zeker lukken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven