Doe maar lekker gewoon!

Doe maar lekker gewoon! Op naar een healthy & happy 2016!

Na een heerlijke mini weekendje weg de afgelopen 2 dagen heb ik alles weer even op een rijtje gezet voor mezelf en zit ik weer boordevol inspiratie!
Ik heb besloten dat ik mijn blog persoonlijker ga maken en ik wil veel meer met jullie van mijn geniet momentjes delen. Dus nog meer een kijkje achter de schermen van Marleen en Foodilove.

De afgelopen 2 dagen die ik met Charlotte van Charlie’s kitchen deelde bestonden uit eten, eten en nog eens eten. Dat krijg je als je 2 foodies bij elkaar zet en daarnaast  was het uiteraard één en al gezelligheid! We waanden ons 2 dagen in complete kerstsfeer, i love it.

Ik startte mijn mini vakantie afgelopen maandag ochtend met een lekkere workout en een zonnebankje. Daarna stapte ik in de auto richting Amsterdam voor mijn inwerkmiddag bij Personal body plan. Ik heb mijn nieuwe collega’s ontmoet en ik heb hier mijn eerste Doormeal gegeten. Bananen pannenkoekjes waren het, overheerlijk!

Doe maar lekker gewoon 2

Vanuit Amsterdam reed ik samen met Charlotte naar Leeuwarden, hier werden we ontvangen in het vernieuwde hotel Post Plaza. Het hotel ligt in hartje binnenstad van Leeuwarden gelegen aan een super mooie straat. Het is een uniek stadshotel met een waanzinnig grand café waar we compleet zijn verwend! Het leuke is dat dit hotel gevestigd is in het oude postkantoor van Leeuwarden, dit vind je in veel details terug. Hier ben ik gek op, en daarom zeg ik één ding: hier moet je zijn geweest! De ligging van het hotel is erg centraal, je loopt zo de kleine gezellige winkelstraatjes van Leeuwarden in.

Nadat we waren ingecheckt en opgefrist werden we ontvangen met een hippe borrel in het grand café samen met de andere genodigden. We kregen eerst een rondleiding want sinds begin december beschikt Post Plaza over 42 extra hotelkamers wat op een totaal van 82 kamers komt. Deze extra kamers zijn gerealiseerd in het oude Postkantoor, grenzend aan het bestaande hotel en deze mochten wij uittesten.

Doe maar lekker gewoon 1

Tijdens de tour konden we ook een kijkje in de open keuken nemen, en daarna werden we uitgenodigd aan tafel. In het stoere en unieke grand café kregen we een heerlijk diner. We mochten van alles proeven, ohhhh wat zijn we verwend! Ik koos als hoofdgerecht een black angus steak en de bijpassende wijnen waren ook erg lekker!
We zijn enorm verwend, van de voorgerechtjes tot aan het dessert. Na een super gezellige avond en een afzakkertje aan de bar doken wij ons bed in om deze uit te proberen.

Doe maar lekker gewoon 8

Na een goede nachtrust, een healthy en uitgebreid ontbijt met een goede kop koffie zijn Charlotte en ik nog even gaan shoppen in Leeuwarden voordat we in de middag de auto in doken naar onze volgende bestemming Muiden.

Doe maar lekker gewoon 7

In het restaurant Explore gevestigd in een oud ketelhuis kregen we samen met 20 andere bloggers een masterclass van Peter Lute. Deze avond stond geheel in het teken van koken voor 80 alleenstaande moeders van de voedselbank. Wat was dit leuk en voelde dit goed om te doen, het gaf zoveel waardering! Iedereen verdient het om verwend en helemaal in de watten te worden gelegd met kerst. De avond werd compleet georganiseerd door de Lidl en we maakten een 4 gangen diner compleet met hun producten.
Ik heb tijdens deze avond tevens enorm veel inspiratie opgedaan en als ik nog plek heb op mijn blog zal ik deze zeker met jullie delen. Ik stapte om half 11 in de auto terug naar het noorden, vol met adrenaline want wat was dit te gek om te doen. Wat een mooie locatie, alles in kerstsfeer en een top initiatief van Lidl, ik weet zeker dat ik hier volgend jaar weer bij ben!

Doe maar lekker gewoon 5

Doe maar lekker gewoon 4

Doe maar lekker gewoon 6

 

Ow wat heb ik veel gegeten de afgelopen 2 dagen, maar guess what! Ik ben al dat gepieker over dat eten zat, ik wil genieten. Ik ben Marleen gek op lekker eten en een wijntje, maar wel alles met mate en in balans. Ik ben gewoon en gemoedelijk, hier ligt ook mijn kracht. Wat heeft dit mini weekendje weg mij goed gedaan, ik ben klaar om te knallen!

Mijn motto vanuit Foodilove is keep it simple! Dus ik zeg: doe maar lekker gewoon! Daar is waar Foodilove voor staat, ik ben klaar voor 2016!

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven