Easy pad thai

Zoals je misschien voorbij hebt zien komen op social ben ik zelf ook weer gestart met een coach, ik wilde weer even meer focus hebben. Ik  weet precies hoe alles moet, maar ik ben ervan overtuigd dat je altijd nog beter kunt worden. Het was weer even tijd voor een stap verder en daarom zocht ik contact met Jonathan, hij is diëtist en iemand die ik al een tijdje ken en volg. Hij heeft net als ik een enorme passie voor het helpen van mensen naar hun doel. We zijn nu 1,5 week bezig en ik boek al supergoede progressie. Enorm blij dus!

Anyway, dit recept komt uit zijn voedingsschema en ik deelde de foto van mijn bordje met jullie waarop ik van iedereen de vraag naar het recept kreeg. Alle credits gaan dus naar Jonathan, dit gerecht is echt superlekker en natuurlijk gaf ik het een kleine Foodilove twist 😉

Ingredienten pad thai

Easy pad thai (2 personen)
Wat heb je nodig:
2 el wokolie
200 gram kipfilet, in blokjes
100 gram mie, ongekookt
400 gram Thaise wokgroenten
bakje taugé
2 eetlepels ongezouten pinda’s, fijngehakt

Sausje:
2 eetlepels tomatenketchup
2 eetlepels vissaus
1 eetlepel bruine basterdsuiker
1/2 limoen, uitgeperst

Hoe maak je het:
Kook de mie met een snufje zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak de kip samen met de groenten en taugé. Bak ondertussen het eitje in een andere pan en maak het sausje in een kommetje. Voeg de mie toe in de wok en roer het sausje hierdoorheen. Top je bord met de pinda’s.

Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het super leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de tag #foodilovenl of tag mij @foodilovenl in jouw bericht.

Enjoy!

ps: ben jij op zoek naar nog meer tips en tricks voor een happy en healthy lifestyle? Wil je lekkerder in je vel zitten, gezonder leven, je ideale gewicht bereiken en je meer in balans voelen? Dan is de Foodilove Members’ Club perfect voor jou! Klik hier voor meer informatie

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven