Een kijkje in mijn dag!

 Ben jij ook benieuwd hoe mijn dag als foodblogger en coach eruit ziet? Vandaag laat ik jullie een kijkje in mijn dag zien!

Let’s wake up! Ik probeer altijd op tijd op te staan, heerlijk wat zo heb ik veel aan mijn dag.Ik weeg me elke ochtend eerst voordat ik in mijn sportkleding schiet (ik weet het een hopeloze tik waar ik nog steeds niet vanaf ben) daarna zorg ik eerst voor een glas lauwwarm water met een half uitgeperste citroen en een kopje versgemalen koffie om verder wakker te worden.

Ik start vroeg mijn laptop op zodat ik kan starten met mijn coaching voor Personal body plan, dit doe ik 2x per dag. Ondertussen neem ik mijn vitamines en bereid ik mijn ontbijtje voor, dit is vaak een simpele bak met kwark, fruit en muesli of een stuk vezelrijke kwarktaart. Hier ben ik gek op!

Kijkje in mijn dag! 1
Ik drink nog een kop koffie en daarna ben ik klaar om naar de gym te gaan. Mijn schema in de gym bestaat uit mijn krachttrainingen van Personal body plan die gericht zijn op vetverbranding. Ik zorg er tijdens elke training weer voor dat ik mezelf uitdaag en met een voldaan gevoel mijn training afrond.
Na mijn training neem ik een eiwitshake in combinatie wat koolhydraten en besluit vaak om na mijn training boodschapjes te doen zodat ik in de middag lekkere recepten kan maken voor mijn blog. Meestal maak ik in de ochtend of de avond ervoor al een boodschappenlijst ter voorbereiding op mijn te maken recepten.

Ik vind het heerlijk om in de ochtend rustig aan te doen, te trainen en voor de lunch mijn boodschapjes binnen te hebben. Dit zijn voor mij echt al genietmomentjes op een dag! Voor de lunch stap ik nog even snel onder de douche of in bad (bekijk ik mijn instagram haha) zodat ik de rest van de dag lekker fris aan de slag kan.
Zoals jullie weten track ik mijn voeding dus ik hou de hele dag bij wat ik eet. Zo krijg ik erg veel inzicht en is alles persoonlijk op mijn doelen afgestemd.

Een kijkje in mijn dag!

Meestal lunch ik met een lekkere salade, dit geeft mij een super verzadigd gevoel voor de rest van de middag. Tussendoor drink ik altijd veel verse kruiden of groene thee, soms nog een kopje koffie maar vooral veel water. Ook ben ik gek op buiten de deur lunchen zoals jullie vast merken op mijn social media. Ik heb vaak zakelijke afspraken buiten de deur of zoals vandaag lunch ik met vrienden. Daarnaast bezoek ik vaak events voor mijn blog of zit ik dagjes in Amsterdam die ik nu perfect kan combineren met trainingen in de Personal body Gym.

Een kijkje in mijn dag! 2

Op een rustdag qua trainen start ik mijn dag direct met werken voor Foodilove achter mijn laptop en probeer ik later op de dag mijn actieve rust in te vullen. Ik doe dan een lichte cardio training, wandel of ga lekker zwemmen. Maar ook vind ik het heerlijk om de stad Groningen in te gaan en daar veel te wandelen terwijl ik shop en op bezoek ga bij bekenden.

Vaak barst ik van de energie en dan besluit ik om na mijn lunch nog een wandeling van een uurtje te maken, het is er tenslotte nog steeds perfect weer voor. Daarna duik ik de keuken in en werk ik vaak 1 of 2 recepten uit, maak foto’s en ondertussen werk ik mijn blogs uit. Zo maakte ik gister bijvoorbeeld een bananenbrood die je snel online zult vinden en de Italiaanse salade die ik gister direct postte. Ik heb een planning voor mijn blog maar vaak verzin ik er spontaan nog blogs omheen.
Vaak ben ik ook nog bezig met het voorbereiden van leuke catering opdrachten en mijn workshops. Tijdens het koken zet ik altijd de top hits op van vandaag via spotify, heerlijk dansen ondertussen!

In de middag neem ik altijd nog een tussendoortje, denkend aan een lekkere smoothie maar vaak is het snackgroente met kipfilet en bijvoorbeeld humus. Of een soepje die ik al eerder heb gemaakt als lunch of diner. Als ik buiten de deur mijn tussendoortje nuttig zorg ik altijd dat ik iets bewust mee heb of een bewuste keuze maak.
Als avondeten maak ik vaak comfortfood aan de hand van de macro’s die ik nog over heb. Zo maakte ik gister homemade burgers met pompoen als broodje. Ook deze vind je natuurlijk binnenkort op mijn blog.

Een kijkje in mijn dag! 3

Na het avondeten zit ik vaak nog met mijn laptop op schoot, heerlijk op de bank. En werk ik aan mijn blog en heb ik nog een coachmoment. Dit doe ik nu bijna 2 weekjes en wat krijg ik enorm veel energie van de deelnemers die ik begeleid, ze inspireren mij ook! En tussendoor geniet ik nog van een bakje magere kwark of yoghurt met fruit en soms groenten en uiteraard zet ik daarna Netflix op. Wij zijn gek op series!

Zoals je ziet heb ik vaak heerlijke dagen! Eén en al feest het leven als blogger, ik vind het erg fijn dat ik alles zelf in kan plannen.
Ik ga meestal rond elf uur naar bed zodat ik de volgende ochtend weer net zo fris en fruitig op kan staan!

Liefs, Marleen

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

1 gedachte over “Een kijkje in mijn dag!”

  1. Ik moet zeggen dat jouw dag er niet gek uit ziet. Zo veel tijd om te trainen, lunchen met vrienden en in bad te gaan overdag.. kunnen niet veel mensen zeggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven