Eetdagboekje Marleen #2

Vorig jaar deelde ik al eerder een keer een eetdagboekje met jullie, wat leuk om te zien dat er veel verandert is in de tussentijd! Aangezien ik Foodilove lifestylecoach en personalbodycoach ben, zie ik wat jullie allemaal eten. Velen van jullie zijn ook erg nieuwsgierig wat ik op een dag eet, daarom heb ik dit gister voor jullie bijgehouden. Dus bij deze het eetdagboekje van Marleen #2.

Ik track mijn voeding bijna niet meer, maar op sommige dagen wel en controleer ik mijn inname via de Foodilove app (zie foto). Ik eet op dit moment rond d 1600-1700 calorieën per dag, dit betekend dat ik nog steeds in een calorietekort zit maar voor mijn gevoel wel veel eet. Daarnaast plan ik mijn maaltijden via de Foodilove maaltijdplanner, super handig!

eetdagboekje-marleen-1

Eetdagboekje Marleen #2

10 uur ontbijt: ik weet het, ik ontbijt veel te laat 😉 ik start elke ochtend met een glas lauwwarm water met citroen en daarna neem ik mijn kopje koffie. Ondertussen klap ik mijn laptop open en ben ik alweer druk aan het coachen, leerpuntje dus want dan is de halve ochtend alweer voorbij. Als ontbijt had ik 250 gr. magere kwark, 1 banaan, handjevol blauwe bessen, handjevol pecan noten en een klein beetje honing.

Daarom heb ik in de ochtend dus verder ook geen tussendoortje gehad 😉 normaal neem ik dit wel.

12.30 uur lunch: 2 speltbroodjes met humus, rucola en radijsjes plus wat komkommer en een gekookt ei.

15.00 uur snack: 2 volkoren crackers met pindakaas, 1 banaan en een klein beetje hennepzaad.

16.30 uur snack: voor het sporten aan nam ik nog een chocolade eiwit shake en ik heb personal fitness gedaan van 17-18 uur. Met trillende armpjes ging ik naar huis!

18.30 uur diner: homemade lasagne uit een verspakket van de ah met wat rucola, komkommer en tomaatjes. Ik vond deze lasagne super lekker, vaker proberen dus!

21.00 uur snack: 2 kleine mandarijntjes met 200 gram Kvarg, kennen jullie deze zweedse kwark al? Super lekker! Ow en ik mag elke dag 1 iets lekkers van mezelf dus ik nam nog een kopje thee met een klein stukje Tony chocoladeletter, yummie!

Naast mijn voeding zorg ik ervoor dat ik 2 liter water drink en daarnaast drink ik 1 kop koffie in de ochtend, 2 cappucino later op de dag plus wat glazen groene thee.

Zoals je ziet eet ik best veel koolhydraten, dit past precies in mijn budget en ik heb deze ook echt nodig voor mijn energie en progressie. Er is dus helemaal niets mis met koolhydraten, ook niet als je wilt afvallen. Geloof me, wees er dus niet bang voor! Ik eet dus ook veel meer dan vorig jaar, een hele fijne overwinning!

Wil jij ook hulp bij het afvallen en om je voeding in balans te krijgen? En dit alles op een leuke manier en zonder te diëten? Dat kan! Start vandaag nog met het 12 weken Foodilove lifestyle programma!

Op naar een happy & healthy lifestyle! Liefs Marleen.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven