Foodilove eetdagboekje #1

Yes het eerste Foodilove eetdagboekje #1! Ik hoorde van velen dat ze wel eens willen weten wat ik op een dag in mijn mond stop.

Het inspireert mij om te zien dat velen van jullie ook met een healthy lifestyle bezig zijn.
Het leek me ook leuk om dit eens voor mijn lezers te doen dus vandaag het Foodilove eetdagboekje #1!

Ik eet geen hele speciale dingen door de weeks maar wel is alles vers, lekker en simpel. Er komen geen pakjes en zakjes aan te pas.
Zelf plan ik mijn maaltijden en bereid ik ze voor, zo kan ik haast niet de mist in gaan met het bereiken van mijn doelen.

Wel voel ik me op dit moment top fit en zit ik vol energie door de keuze van mijn voeding. Ik heb na lange tijd eindelijk een balans gevonden in mijn food en training. Dit mede door de adviezen van mijn coach Anne van Personalbodyplan. Ze zegt dat ik het zelf heb gedaan dus ik ben best wel een beetje trots.

Gister werkte ik een dagje thuis, ik vind dit heerlijk want dan ben ik zo gecontroleerd met mijn voeding bezig aangezien alles binnen handbereik is. Kijken jullie mee?

Foodilove eetdagboekje 1

Ik was vroeg op om direct achter thuis achter mijn pc te starten om wat schade in te halen voor onze sportclub SENS. Ik startte vanochtend met een lauwwarm glas water met een uitgeperste halve citroen. Daarna dronk ik 2 zwarte koppen koffie #coffeelover en om half 11 bedacht ik ineens dat het nu toch echt wel tijd was om te ontbijten!
Ik ging voor een groene smoothie met kokoswater, magere kwark, banaan en spinazie. Dit omdat ik laat was en dan gewoon normaal op tijd van mijn lunch kon genieten.

Tijdens mijn ontbijt pakte ik de foodbox van HappyGoodFood. Er zitten allerlei lekkere basis producten in die je altijd in huis wilt hebben, later hier meer over #ilovefoodpost.

Tussendoor heb ik een bestelling bij de Bodyenfitshop geplaatst, nieuwsgierig? Dit zie je van de week vast voorbij komen op mijn Instagram volgen jullie me al?

Foodilove eetdagboekje 2

Mijn lunch bestond uit een lichte salade met tonijn, hüttenkäse en allerlei lekkere rauwkost. Eigenlijk was dit mijn preworkout meal. Op naar de sportclub SENS om mijn Personalbodyplan training te doen!

Foodilove eetdagboekje 3

Op de club aangekomen nam ik een preworkout smart protein shake van de bodyenfitshop en ook deed ik dit na mijn training. Lekker mijn eiwitten aanvullen.

Yes het eerste Foodilove eetdagboekje #1! Ik hoorde van velen dat ze wel eens willen weten wat ik op een dag in mijn mond stop.

Uitgetraind, op naar de AH voor gezonde boodschapjes en om half vier at ik pas mijn postworkout meal. Een beetje laat maar het was een homemade kippensoepje en 2 rijstwafels met filet american en een gekookt eitje. Om te smullen! Ik werd afgelopen weekend geïnspireerd door de instagram van Ashley Willems. Ze is net als ik gek op lekker en gezond eten. Je ziet de nieuwe Allerhande op de foto maar ik heb geen tijd gehad om deze te lezen, hup weer achter mijn laptop om verder te werken.

foodilove eetdagboekje 5

Rond zes uur kwam mijn maatje thuis en warmde ik de courgettipasta op met mager rundergehakt en veel groenten die ik gister at. Even lekker makkelijk aangezien we daarna ons favo autootje naar de garage moesten brengen.

Foodilove eetdagboekje 6

Hij moet even gerepareerd worden maar ik heb enorm veel zin om weer hiermee te toeren deze zomer. Super gezellig en we nemen altijd veel heerlijks mee voor onderweg. Er staat nog een nieuwe picknickmand die we uit moeten proberen 🙂

foodilove eetdagboekje 7

Later op de avond eet ik nog even wat kwark met vers fruit, 2 rolletjes kalkoenfilet met augurk en een kopje lentethee van Dille & Kamille. De theeën van hun zijn heerlijk!

Zoals je ziet eet ik niet veel koolhydraten deze dag, wel veel eiwitten en vooral veel vezels. Mijn doel is om mijn vetpercentage verder om laag te krijgen niet perse meer mijn gewicht.

Aanstaande vrijdag ga ik met mijn mams een weekendje naar Antwerpen. Ik probeer altijd bewust keuzes te maken, wel te genieten en daarna de draad weer op te pakken.
Ik ben ook maar een mens en anders hou je het niet vol.
Misschien vinden jullie het leuk dat ik ook een Foodilove eetdagboekje of snapshots deel van dit weekend? Let me know!

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

1 gedachte over “Foodilove eetdagboekje #1”

  1. Voor in Antwerpen. Ken je Exki? Een keten met verse en biologische voeding midden in de winkelstraat? Een bezoek waard.

    eet smakelijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven