Foodelicious Box

Een tijdje geleden waande ik me in het food whalhalla van Rotterdam. Eerst nam ik een kijkje in de markthal en vanuit daar zijn we de kleinere straten van Rotterdam ingedoken. Al een tijdje stond de foodwinkel van Foodelicious op mijn lijstje, dé delicatesse winkel van Rotterdam. In deze trendy winkel vind je niet alleen food maar ook allerlei leuke gifts. Foodelicious is gespecialiseerd op het gebied van olie, azijn, delicatessen, serviezen en cadeaupakketten. Ook zijn ze bekend van de Foodelicious Box die ik mocht testen.

Alle producten en lekkernijen worden met passie geselecteerd door Herman en Jaime. Veel producten zijn van lokale ondernemers of komen rechtstreeks van de boer. Wanneer je hun chocolade afdeling ziet wordt je helemaal gek. Toen ik in Rotterdam was heb ik hier flink ingeslagen.
Ook hebben ze een enorme wand met olijfolie en azijnen. Niets voor niets wordt Herman de oliebaron genoemd. Ik heb er nu 2 in huis en gebruik ze dagelijks, echt heerlijk!

Naast hun winkel in Rotterdam hebben ze ook een webshop. Hier kun je naast alle lekkernijen bestellen je abonneren op de  Foodelicious box. De Foodelicious Box is een doos die je thuis gestuurd krijgt vol met verrassende delicatessen. Ik vind het super leuk om een doos vol mooie en lekkere producten te ontvangen zonder dat je van te voren weet wat erin zit. Een ware verrassing dus! Producten van goede kwaliteit, die je direct op kan eten of waarmee je met plezier direct de keuken ingaat.

Mijn december Box was gevuld met:

– Een échte lekkere Ambachtelijke stol gevuld met kwaliteitsamandelspijs en een rijke vulling. Hier heb ik gister van genoten tijden het kerstontbijt uiteraard met echte roomboter.
– Iberico-paté met olijfolie en kersen. Heerlijk op een stukje brood of toastje.
– Novello olijfolie uit Sicilië. Net geplukt en supervers. De olijfolie is grassig, geurig, dik en stroperig met een licht pepertje op het einde. Yummie.
– Verse nougat met fruit en gerookte amandelen uit Nederland.
– Italiaanse grissini met olijven en zeezout. Ambachtelijk en handgemaakt. Deze ga ik heerlijk omwikkelen met parmaham.
– Balsamicotruffels. Dit zijn Zwitserse kogeltruffels met 3 soorten pure chocolade en een fleugje 15 jaar oude Foodelicious balsamico-azijn. Foodelicious zegt genieten met je ogen dicht, dit klopt!
– Lakrids kerstspecial. Een combinatie van drop, frambozen en witte chocolade. Zeer bijzonder 😉

Hoe werkt het:
Via de website van Foodelicious neem je een abonnement en ontvang je voor €34,95 elke 2 maanden de Foodelicious Box met de leukste en de lekkerste en de nieuwste producten van Foodelicious. Of bestel je hem eenmalig los voor € 39,95. De Box is ook super leuk om cadeau te geven, echte foodies maak je hier super blij mee. Ik zeg deze Box verdient de stempel Foodilove.

Foodelicious box

Foodelicious box 3

Foodelicious box 2

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

1 gedachte over “Foodelicious Box”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven