Make fitness your lifestyle!

Make fitness your lifestyle, een zin die compleet bij mij past! Daarom hebben wij er ook voor gekozen om de eGym cirkel neer te zetten op onze sportclub SENS.
Afgelopen weekend hebben we flink doorgeklust om alle voorbereidingen te treffen voor de levering van eGym. Kennen jullie deze nieuwe apparatuur al?

Wil jij super efficiënt, veilig en snel trainen met optimaal resultaat? Dan is deze trainingscirkel perfect voor jou! En resultaat garanderen wij. Waarom?
De eGym cirkel is de oplossing om fit en vitaal te worden in slechts 2x per week 30 minuten trainen per keer. Uiteraard mag je ook vaker komen 😉

eGym bestaat uit volautomatische toestellen, wat er voor zorgt dat je bijna niets meer fout kunt doen. De trainer stelt het apparaat de eerste keer voor je in en je persoonlijke gegevens, zoals de zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Snel, veilig en bovendien heel eenvoudig.

Het leuke is dat al je gegevens op worden geslagen in de cloud, en dat je je trainingsresultaten overal kunt bekijken en analyseren. Hoe gaaf is dat!
Echte trendy stuff dus.

Ik heb echt super veel zin om deze week aan de slag te gaan met de nieuwe apparatuur. En ga in januari (goede voornemens) uiteraard van start voor optimaal trainingsresultaat de rest van het jaar. Het spreekt mij enorm aan veel resultaat in een korte tijd. Ik heb al proeftrainingen op de apparaten gedaan en wat een super kracht gevoel!

Combineer deze training met gezonde voeding en je gaat zeker hard. Gewone fitnessapparatuur heb ik altijd super saai gevonden, vandaar dat je me altijd in de groepsfitness vind. Of bij het functionele trainen. eGym maakt mijn fitness workouts weer uitdagend.

Wil jij ook kennis maken met de eGym cirkel? Kom dan langs voor een proeftraining op onze club of kijk op www.egym.nl voor de andere clubs in het land.

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven