Foodilove 4 jaar!

Wauw, ik kan het bijna niet geloven! Foodilove bestaat 4 jaar! Dit wil ik met jullie vieren, ik ben zooo dankbaar dat ik jullie elke dag weer mag inspireren en helpen naar een happy & healthy lifestyle. Jullie zijn geweldig!

Wie jarig is trakteert! Heb je zin om, samen met mij, jouw ideale leefstijl te ontdekken en te bereiken? Dan heb ik goed nieuws voor je. De Foodilove Members’ Club is vernieuwd!

Je ideale leefstijl
Ik ben, net zoals jij, een ambitieuze vrouw. Ik vaar mijn eigen koers en zit lekkerder in mijn vel dan ooit tevoren. Maar ik ken ook de andere kant. De kant waar jij misschien nu mee worstelt.
Ik ontdekte mijn eigen ideale leefstijl. De leefstijl die écht bij mij past. Ik maak bewuste keuzes, ben superfit en geniet van mijn leven. Inclusief dat wijntje of dat schaaltje bitterballen. Of allebei tegelijk.

Ik kreeg niet alleen meer energie, maar ik viel ook maar liefst 15 kilo af. Sindsdien werk ik als lifestylecoach en is het mijn doel om andere ambitieuze vrouwen, zoals jij, te helpen met hun eigen zoektocht. En dat vind ik geweldig om te doen.

Ben jij er klaar voor?!
Ben jij die ambitieuze vrouw die er klaar voor is om gezondere keuzes te gaan maken? Die zich goed wil voelen over zichzelf, en dit ook wil uitstralen? Maar heb je weinig zin om uren in de keuken te staan, een fortuin aan moeilijke ingrediënten uit te geven of alleen maar rauwkost te knagen?
Kortom, ben jij er klaar voor om andere keuzes te maken en beter voor jezelf te gaan zorgen, maar kan je wel een klein steuntje in de rug gebruiken?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen!

Foodilove Members’ Club
Speciaal om vrouwen zoals jij te ondersteunen op de weg naar die gezonde en gelukkige leefstijl ben ik de Foodilove Members’ Club gestart. Zodat eten weer je vriend kan zijn, en niet je vijand. En te ontdekken dat geluksgevoel in jouzelf zit, en niet in dat getal op de weegschaal.

Ben jij er klaar voor? Word dit weekend member, dan krijg je van mij de Foodilove weekplanner cadeau! (t.w.v. 19,95) En er is nog meer! Maandag verloot ik onder alle members deze supertoffe keukenmachine van Kenwood t.w.v. 349 euro! Klik hier om je aan te melden en voor meer info.

Ik hoop je te zien in de Foodilove Members’ Club, want ik kijk ernaar uit om jou te inspireren en motiveren zodat ook jij jouw happy & healthy lifestyle ontdekt!

Liefs, Marleen

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven