Foodilove test Hurom Slowjuicer

Foodilove test Hurom Slowjuicer!

Een aantal maanden geleden kreeg ik dit nieuwe speeltje van Slowjuice.nl mee om te testen en te reviewen. Ik heb eerst een bezoekje aan dit bedrijf gedaan in Amsterdam, een whahala voor de slowjuice liefhebbers onder ons! Hier kreeg ik uitleg en thuis kon ik direct los.
Ik maakte altijd gebruik van mijn sapcentrifuge maar ik wilde wel eens het verschil weten. En dat merkte ik meteen! Wat een vezels en wat een mooie sappen komen er uit dit apparaat, ik testte de Hurom DA-1000. Aangezien ik verschillende detox kuren heb gedaan had ik wat vergelijkingsmateriaal onder de slowjuice sapjes, dus dit kwam erg goed uit.

De Hurom DA-1000 is een horizontale slowjuicer en is geschikt voor het persen van zowel harde als zachte en vezelige producten. Er kan bijvoorbeeld wortel, biet, maar ook spinazie, bleekselderij en tarwegras geperst worden. Er staat in de beschrijving dat je ook kruiden zonder moeite kunt persen, dit ga ik zeker nog een keer uitproberen.

Foodilove test Hurom Slowjuicer 1

Ik maakte gisteren een sapje met wortel, pompoen, ananas en grapefruit. De Hurom maakt weinig geluid en hij perst dit zonder enige moeite. Met een speciaal stokje kun je de groente of het fruit nog even een zetje geven. Het persen gaat super makkelijk! Het fijne is dat er een aanpasbare sapknop op de slowjuicer zit waardoor je hem strakker of losser kunt draaien. Je bepaalt dan zelf hoeveel pulp er in je sapje terecht komt.

De sapjes die ik tot nu toe heb gemaakt smaakten allemaal heerlijk, één en al pure smaken! Doordat hij alles perst, zowel hard als zacht fruit proef je echt alle smaken terug.

Na het gebruik van de Hurom Slowjuicer was je de onderdelen met de hand af. De onderdelen zijn namelijk niet vaatwasserbestendig. Dit kan ik goed begrijpen bij zo’n mooi en duur apparaat, je wilt het met zorg behandelen. Direct afspoelen met warm water is eigenlijk al voldoende. Tevens zit er een bijgeleverde grote tandenborstel bij waarmee je de kleine onderdelen in een handomdraai schoonmaakt.

Foodilove test Hurom Slowjuicer 2

Ik vind het fijn dat het apparaat zoveel mogelijkheden bevat. Je kunt dus zelf de perskracht bepalen, zoals ik al noemde heeft het apparaat een stille motor (wat een verschil met mijn sap centrifuge), je krijgt er een stamper bijgeleverd, hij is veelzijdig in gebruik (ik vertel hieronder daar meer over) en er zit 15 jaar garantie op de Hurom. Op de bijgeleverde onderdelen zit 5 jaar garantie.

Maar je kunt nog veel meer met de Hurom Slowjuicer! De komende tijd ga ik aan de slag met het maken van pasta, ja dit kan echt! Sorbetijs en ik ga een lekker recept maken met de pulp die je overhoudt. Ook kreeg ik een setje mee om zelf tarwegras te kweken van Slowjuice.nl dit is de volgende stap die ik ga uitproberen.

Uiteraard is het ook nog fijn om te weten wat deze Hurom Slowjuicer kost? Op www.slowjuice.nl is hij nu in de aanbieding voor 319 euro. Het is veel geld maar voor de saplovers onder ons is het echt de moeite waard. Hebben jullie vragen over het gebruik van deze slowjuicer? Mail me gerust naar marleen@foodilove.nl

Ik ben enthousiast! En jullie?

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven