Foodilove voorraadkast challenge!

Foodilove voorraadkast challenge- doe je mee?

Het is tijd voor mijn eerste challenge, hoe te gek is dat?! Zit ook jouw hele voorraadkast en vriezer vol met eten, waar je niks mee doet? Vanaf maandag 6 februari organiseer ik een gratis 30 dagen Foodilove voorraadkast challenge!

Wat houdt deze challenge in?

Het lijkt mij enorm leuk om samen met jullie aan de slag te gaan met het “leegeten” en opruimen van je voorraadkast en vriezer! Lekkere gezonde en verantwoorde recepten maken, met producten die jij al in huis hebt en elkaar inspireren. Want ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar bij mij wordt het steeds maar meer in die kast. Het lijkt mij heerlijk om weer meer ruimte te hebben, jou ook? Tijd voor een grondige aanpak dus!

Tijdens deze 30 dagen challenge krijg jij een aantal mailtjes met handige tips, inspiratie en opdrachten en kun je via het Facebook evenement alles met elkaar delen. Als jij je nu inschrijft ontvang je op maandag 6 februari de eerste mail in je inbox.

Het belooft een SUPER leuke challenge te worden, ik kan niet wachten om samen te starten! Wil jij meedoen? Meld je dan nu hieronder aan voor de Foodilove voorraadkast challenge! Vergeet je ook niet aan te melden voor het Facebook evenement, hier worden tijdens de challenge ook allerlei tips gepost en hier kun jij samen met alle deelnemers van alles delen.

Jaaaa, wat leuk dat je mee doet. Vul hieronder je gegevens in, dan ontvang je van mij op 6 februari de eerste mail! Je ontvangt direct een mailtje, activeer wel even deze link! Word ook direct via deze link lid van de Facebook groep voor de challenge. 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

1 gedachte over “Foodilove voorraadkast challenge!”

  1. Heyhey! Lijkt me leuk om mee te doen! Alleen wanneer ik het aanmeldformulier hierboven invul doet die het volgens mij niet? 😉 Lijkt me in ieder geval gaaf en met die overvolle voorraadkastjes ook wel nodig.. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven