Frambozen protein fluff!

Yes! Laat het mooie weer maar komen de komende dagen! Gister at ik heerlijk in het zonnetje deze frambozen protein fluff, heb jij hem al gemaakt? Een super easy en eiwitrijk tussendoortje met heel weinig calorieën. Perfect dus!

Je hoeft instagram maar te openen en het staat bomvol met deze fluffs. Ik las ergens dat je hem alleen maar kunt maken met caseïne eiwitpoeder maar dit is dus niet waar. Ik kwam dit recept tegen op de instagram van Personal body plan en besloot direct aan de slag te gaan. Ik gebruikte water maar je kunt het ook maken met (plantaardige) melk uiteraard en met een ander soort whey eiwitpoeder. Uiteraard is dit een basisrecept en je kunt dus variëren met zowel het fruit als de smaak van het eiwitpoeder. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Frambozen protein fluff (2 personen)
Wat heb je nodig:
– 130 gr. bevroren frambozen (diepvriesfruit)
– 130 gr. water (of magere of plantaardige melk)
– 20 gr. protein blend FORE vanille (dit is een whey eiwit)
– topping: ik gebruikte kokosvezels maar je kunt natuurlijk van alles gebruiken, denk aan stukjes chocola, oreo koekjes of zelfs fruit.

Hoe maak je het:
Pureer met de staafmixer het bevroren fruit en doe dit samen met het water en de protein blend in een kom. Ik heb dit 3-4 minuten op hoge stand opgeklopt tot een luchtige massa met de kitchen aid, maar je zou het ook kunnen doen met een mixer.
Schep je frambozen protein fluff in een mooi glas en verdeel je topping erover. Je moet hem wel direct opeten dus laat hem niet te lang staan.

Enjoy!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven