Goud Heerlijk Groningen

Afgelopen zaterdag heb ik samen met mijn mams geshopt in de Nieuwe Ebbingestraat. De enige keer dat ik hier kom is om schoenen te kopen bij Venice. Kennen jullie deze zaak? Top zaak en zeker geslaagd. Hierna waren we natuurlijk toe aan een kop koffie en zijn we bij Goud Heerlijk naar binnen gestapt.
Een zaak die al een tijdje op mijn lijstje stond om te bezoeken. Toen we binnenstapte werden we direct vriendelijke begroet door het personeel en werd direct mijn aandacht getrokken door het heerlijke verse eten wat in de vitrine lag en allerlei leuke foodie stuff.
Ik heb een soja cappuccino besteld met een glutenvrije muffin. Er heerst een trendy, duurzame en gezonde sfeer. Dit is ook terug te zien op de kaart. Ze gebruiken verse biologische ingrediënten ook uit eigen moestuin. En bereiden alles dagelijks vers.
De bediening was erg behulpzaam en ik heb na die tijd wat leuke foodies gekocht.
Zoals hun website zegt: Goud Heerlijk is een bijzonder concept, een winkel waar je kunt lunchen, koffie drinken en winkelen tegelijkertijd. Van broodje tot kookboek en van servies tot cous-cous.

Dit is zeker waar, dus wanneer je deze straat bezoekt is Goud Heerlijk zeker een bezoekje waard.

Enjoy!

www.goud-heerlijk.nl

Goud Heerlijk voorkant Goud Heerlijkj binnen

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven