Groene kokos smoothie

Deze verfrissende en zomerse groene kokos smoothie is heerlijk als ontbijt of tussendoortje op een warme zomerse dag. Ik ben gek op de combinatie van kokos en spinazie, tevens vind ik kokoswater als basis in een smoothie perfect.
Ik merk de laatste tijd dat ik niet genoeg heb aan een groene smoothie als start van mijn dag dus ik drink ze nu wat vaker tussendoor. Smoothies zijn lekker snel klaar en ze bevatten veel vezels en vitamines die je dagelijks nodig hebt.
Vanmiddag nam ik deze healthy groene kokos smoothie, yummie! Vooral als je hem nog in het zomerse zonnetje kunt opdrinken. Puur genieten!

Groene kokos smoothie (1 persoon)
Wat heb je nodig:
– 200 ml kokoswater
– 1/2 bevroren banaan
– handjevol spinazie
– 2 el bevroren ananas
– 1 tl geraspte kokos

Hoe maak je het:
Doe alle ingrediënten behalve de kokosrasp in de blender & mix it. Top de smoothie met de kokosrasp.

Enjoy!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven