Hallo Fitter Nederland!

Hallo Fitter Nederland! Zoals jullie misschien al voorbij hebben zien komen ben ik een samenwerking aangegaan met Fitter Nederland. Aangezien ik hier zo enthousiast over ben vertel ik jullie via deze blog hier alles over.

Binnen Fitter Nederland ga ik aan de slag als lifestyle coach en accountmanager in het noorden en als vaste ‘foodie’ schrijf ik gastblogs voor Fitnessbijbel voor vrouwen. Ik zal workshops en (personal) trainingen gaan verzorgen en ik ondersteun in de ontwikkeling en uitvoering van de vitaliteitsinterventies en ben ik verantwoordelijk voor de regio Noord-Nederland.

Fitter Nederland richt zich op het fitter maken van consumenten, het bedrijfsleven, onderwijs en sportclubs. Wij bieden onder andere boeken, vitaliteitsprogramma’s en opleidingen. En streven naar een blijvende verandering in de gezondheid van Nederland. Dit doen we door bewustwording te creëren binnen de thema’s voeding, beweging en ontspanning.

Nadat ik het CIOS en sportmanagent heb gestudeerd, ben ik zoals jullie weten aan de slag gegaan als fitnessonderneemster en heb ik een eigen sportschool gehad. Ik ruilde dit leven kort geleden in om te doen waar echt mijn passie ligt, namelijk voeding en training. Hiernaast ben ik lifestyle coach, personal,- en groepsfitnesstrainer en verzorg ik op dit moment veel super leuke kookworkshops en catering.
Daarnaast ben ik Personal body coach bij Personal body plan en mijn missie is om iedereen de beste versie van zichzelf te laten worden. Dit sluit natuurlijk perfect aan bij Fitter Nederland en Fitnessbijbel voor vrouwen.
Wil jij je goed in je vel en fit voelen? Dan ben je bij mij aan het perfect adres! Mijn motto is: keep it simple en make your life more fun!

Al enige tijd liep ik met het idee rond om vitaliteit projecten aan te gaan bieden bij bedrijven. Ik kende Marije al heel lang vanuit mijn netwerk binnen de fitnessbranche en zodoende plande ik een afspraak en bespraken we onze ideeën. Hier is een super mooie samenwerking uit ontstaan.

Op de site van Fitter Nederland en de Fitnessbijbel zullen jullie vanaf nu geregeld lekkere recepten en trainingstips van mij voorbij zien komen. Uiteraard zal ik deze blogs ook op mijn eigen site posten, maar ik zou het leuk vinden als jullie toch een kijkje nemen. Mijn eerste recept voor Fitnessbijbel staat al klaar, dit is een healthy bananenbrood met pepernoten! Dus houd Fitnessbijbel zeker in de gaten!

Zo zijn jullie weer op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Foodilove. Fijne vrijdag! Liefs Marleen

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven