Sushi Daily in Groningen!

We hebben een new kid in town! Sushi Daily in Groningen!

Vandaag is het even een dagje me-time! Even helemaal niets moeten, na alle drukte van de afgelopen tijd was ik hier heel erg aan toe.
Herken je dit gevoel? Neem dan af en toe even een stapje terug. Ik ben na het faillissement van de sportschool in één keer doorgegaan met super leuke nieuwe dingen.
Dus het is even klaar voor deze week 😉

Toen ik gister hoorde van mijn foodie vriendinnetje Marit dat in de vernieuwde Albert Heijn Helpman (Groningen) een Sushi Daily is geopend wist ik direct hoe ik mezelf zou gaan verwennen vandaag! Na mijn training vanochtend ben ik naar Groningen gereden om mijn boodschapjes te doen. Want dit zou een lekker dagje in de keuken worden, eerst op naar de sushimeesters dus.

Middenin de Albert Heijn vind je een grote zwarte counter van Daily Sushi waar ze met minimaal 8 koks verse sushi voor je bereiden, echt super! Ik koos 2 verschillende sushi uit en zeewier salade. Wat een keuze was er, dit betekend dat ik dus vaker terug moet om alles te proberen. Wat een straf!
Er veel verschillende kleine maar ook grotere gemengde schaaltjes. Ik ging voor de 3 verschillende California rolls en de maki mix. Het was werkelijk waar puur genieten toe ik thuis was (zie de foto) een echt verwen momentje. Naast de sushi verkopen ze ook nog allerlei andere bijpassende producten, een lekkere sake met vrienden is absoluut niet verkeerd. Tevens zijn er grote schalen sushi verkrijgbaar erg handig en leuk voor een feestje.

Het is een concept die je al in meerdere vestigingen van de Albert Heijn vind.  Het is echt verse sushi, super lekker en enorm makkelijk om af te halen. Ik was ongeveer 10 euro voor mijn lunch kwijt. Uiteraard kocht ik weer iets teveel, dus kon ik er 2x van genieten vandaag. En het was een paar uur later nog steeds lekker.
Ik zeg een Foodilove aanrader, wie gaat het ook proberen?

Enjoy!

Sushi daily 1

 

Sushi daily 2

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

4 gedachten over “Sushi Daily in Groningen!”

  1. Hoi, wat een leuke blog. Nog in Groningen ook! Heerlijk hé Sushi.. 😉 Weet je ik blog op een site, waar je er nog voor beloond wordt ook… Misschien iets voor jou om ons aan gezonde recepten en tips te helpen, zoals je nu ook doet op je blog. Zie mijn website daar 😉

  2. Hier ook een sushilover! Welke Albert Heijn is dit precies in Groningen? Want ik ben wel bekend in de binnenstad, maar niet echt bij de buitenwijken..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven