Happy & healthy lifestyle workshop!

Wil jij ook alles weten over een gezonde leefstijl? Op maandagavond 7 november verzorg ik de workshop happy & healthy lifestyle in mijn favoriete winkel Dille & Kamille te Groningen. Deze workshop staat geheel in het teken staat van de herfst!

Tijdens deze workshop vertel ik als lifestyle coach alles over een gezonde leefstijl en hoe je deze toepast in de herfst. Tevens gaan we samen lekker aan de slag in de keuken om lekkere en gezonde herfsthapjes te maken, dit met onder andere de producten van Dille & Kamille. Ik laat je ervaren dat lekker heel simpel, maar ook gezond kan zijn.

Ook kun je deze avond met persoonlijke vragen over je huidige leefstijl bij mij terecht. Dit alles doen we in een prachtige omgeving en samen genieten we aan een super mooie gedekte tafel geheel in herfst sferen.

Tijdens de workshop komen tevens allerlei handige keukenhulpjes aan bod en na de workshop kun je nog lekker shoppen in de winkel.

Wanneer: maandag 7 november workshop happy & healthy lifestyle (19.00-21.00 uur)
Locatie: Dille & Kamille Groningen
Kosten: 20 euro p.p. incl. een heerlijke proeverij van de hapjes en drankjes, alle recepten en een klein presentje.

Wil jij hierbij zijn? Geef je dan snel op via info@foodilove.nl want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 Tot 7 november, ik verheug me er nu al op! Liefs Marleen.

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven