HappyGoodFood

Altijd een gezonde basis in huis met HappyGoodFood……dé oplossing voor iedereen die op gemakkelijke wijze een gezonde basis in huis wil halen.
Toen ik dit berichtje in mijn mail ontving wilde ik deze box direct reviewen!  Sinds kort levert HappyGoodFood een basis,- snack,- en een bak,- en notenpittenzaden box.
Ik ontving vorige week de basis box en kon niet wachten om hem uit te pakken.

Voor mensen met weinig tijd of gewoon voor het gemakt stelt HappyGoodFood boxen samen met pure, biologische (basis) producten vol met voedingsstoffen en zonder toevoegingen, zoals slechte e-nummers en toegevoegde geraffineerde suikers. Ik was verrast toen ik deze box uitpakte en alle etiketten van de producten las. Wat een zorgvuldig uitgekozen producten! Ik heb nog niet eerder mayonaise met zo weinig calorieën gezien en ook nog zonder toevoegingen.
In één keer is je keukenkast voorzien van gezonde lang houdbare basics.

De box word gemakkelijk bij je thuis of op je werk bezorgd. Mijn box bestond onder andere uit de volgende basis producten: boekweitmeel, kokosbloesemsuiker, speltspaghetti, lovechock chocolade, mayonaise,  en allemaal andere heerlijke pure producten! Je keukenkast is in één keer voorzien van pure, biologische basisproducten. Hier weet ik me wel raad mee! Heerlijk om er niet over na te hoeven denken.
De oprichtster van HappyGoodFood is Jakomijn, ze is natuurvoedingsadviseur en de passie om mensen gezonder te laten eten vind je in de gehele box terug. Ik word hier heel erg blij van. Alles is gewoon met liefde geselecteerd.

HappyGoodFood maakt gezonder eten gemakkelijk en lekker. Het is heerlijk om niet na te hoeven denken uit welke producten je moet kiezen om gezond en verantwoord bezig te zijn. In de supermarkt lees ik eerst alle etiketten. HappyGoodFood laat je zien dat gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn. Ik moet je wel eerlijk bekennen dat dit soort pure producten ook nog maar weinig in een gewone supermarkt verkrijgbaar zijn.

Ter inspiratie verzamelt HappyGoodFood allerlei lekkere en niet al te ingewikkelde recepten met de producten uit hun verschillende boxen. Deze zijn te vinden op hun website. Hiernaat verkoopt HappyGoodFood een selectie van kookboeken die gezond eten op een verleidelijke manier presenteren.

Ik ga zeker deze HappyGoodFood box vaker bestellen. Het is super handig in dit drukke leven, ik haal veel energie uit goede voeding en laat deze box je hier nou net perfect mee helpen. Door het eten van deze producten zonder overbodige toevoegingen voel je je energieker en zit je lekker in je vel. Het enige wat jij hoeft te doen is verse producten erbij te halen om je maaltijd compleet te maken. Super dus!

De prijzen van de boxen variëren tussen de 17,50 en 45 euro. Meer informatie over de boxen vind je op www.happygoodfood.nl

HappyGoodFood

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven