Havermout banaan smoothie

Vanochtend heb ik heerlijk getraind en op zondag vind ik het altijd lekker om een smoothie te nemen na mijn workout.
De meeste smoothies die ik neem zijn groen maar vandaag had ik zin in compleet iets anders. Deze postworkout havermout banaan smoothie is lekker dik en vult super goed. Het is wel een frozen smoothie door de bevroren banaan. Een gezonde zondag dus! #quakerchallenge

Havermout banaan smoothie
– 1 bevroren banaan in schijfjes
– 200 ml amandelmelk of andere plantaardige melk
– 2 el havermout
– 1 el pindakaas

Doe alle ingrediënten in de blender. Blend en mix it. Enjoy!

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven