Yogen Früz

Gisterochtend ben ik de dag super gezond en sportief begonnen bij Yogen Früz in de Foodhallen te Amsterdam.
Lekker vroeg uit bed maar top fit! Ik verheugde me enorm op deze ochtend. Kennen jullie de yoghurt van Yogen Früz? Echt Früz delicious!

Iedereen heeft wel een ‘guilty‐pleasure’ in de categorie zoet. Maar wat nou als deze ‘pleasure’ opeens ‘guilt­‐free’  zou worden? Dat kan!
De biologische bevroren yoghurt van Yogen Früz bevat namelijk substantieel minder calorieën, suikers én vet dan schepijs, en is ook nog eens een stuk lekkerder.
Het (letterlijk en figuurlijk) coole merk Yogen Früz heeft o.a. een aanbod vol fruitige en frisse FROYO’s waar je uitgebreid van kan genieten zowel tijdens het eten als daarna.
Bij Yogen Früz kan iedereen zijn of haar eigen FROYO samenstellen met wel 8 overheerlijke en  steeds wisselende smaken,  diverse fruit en snoep toppings en verschillende sauzen. Als verkoeling, als tussendoortje of als dessert; Yogen Früz is puur genieten op elk moment. Schuldvrij genieten dus!

Yogen  Früz ben  JIJ:  jij  kiest,  jij  creëert,  jij  geniet. Dit klopt precies bij het concept van Yogen  Früz. Gisterochtend zijn we gestart met een gezond ontbijtje. Namelijk een overheerlijke speltcrêpe en Griekse yoghurt die we zelf konden toppen met allerlei lekkers. Zoals vers fruit, zaden en chocolade. Hierbij kregen we ook nog een lekkere smoothie met vers fruit.

Yogen fruz 1

Een betere en bewuste keuze is wat ze bieden, de verschillende yoghurt smaken zijn gemaakt van echt fruit en biologische yoghurt,  zowel non-­fat als low-­fat.
De FROYO’s van  Yogen Früz bevatten onder andere de preventieve stof probiotica en alle yoghurt is glutenvrij. Daarnaast is de bevroren yoghurt 100% natuurlijk en rijk aan allerlei goede stoffen. Dit alles zorgt voor een goede weerstand en ondersteund een gezond en actieve levensstijl. Daar komt nog eens bij dat de smaak sensationeel is!

Na dit heerlijke ontbijtje hebben we een pittige HIIT training gehad van niemand meer dan personal trainster Barbera den Bak. Misschien kennen jullie haar als oprichtster van The Bootcamp club? Een enorm leuke ervaring en we zijn even pittig onder handen genomen 😉 Toen we uitgetraind waren stond er nog wat lekkers (frozen yoghurt) op ons te wachten.

Yogen fruz 2

 

Kortom een enorm leuke ochtend met erg veel energie. Wil jij ook een bezoekje aan Yogen  Früz brengen? Dit kan, neem een bezoekje bij één van de volgende locaties:
Locatie  1: Reguliersbreestraat  19,  Amsterdam
Locatie  2: Binnenhof  16, Amstelveen
Locatie  3: Bellamyplein  51, Foodhallen  in  De  Hallen  Amsterdam

Enjoy!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven