Healthy frozen yoghurt ijs

Ik heb de laatste tijd zoveel zin in ijs! En voor frozen yoghurt ijs met allerlei lekkere toppings mag je me midden in de nacht wakker maken! Wist je wel dat je dit healthy frozen yoghurt ijs super simpel thuis kunt maken? In een paar minuten staat dit heerlijke toetje of tussendoortje op tafel.  Het is perfect als je op je calorieën wilt letten en toch genieten van dit gezonde ijsje!

Healthy frozen yoghurt ijs (2 personen)
Wat heb je nodig:
– keukenmachine of blender
– 250 gr. bevroren fruit (ik gebruikte mangoblokjes)
– 250 gr. Griekse yoghurt 0% vet
– honing
– lekkere topping zoals: vers fruit, kokosvezels, stukjes koek of chocola

Hoe maak je het:
Doe het bevroren fruit met de yoghurt in de keukenmachine of blender en mix het geheel net zolang totdat het fruit helemaal fijngemalen is. Breng het eventueel op smaak met wat honing en verdeel het ijs over 2 leuke kommetjes of glazen. Top de ijsjes met wat jij maar lekker vindt en eet ze direct op.

Enjoy! 

Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het super leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de tag #foodilovenl of tag mij @foodilovenl in jouw bericht!

Enjoy!

Ben jij een ambitieuze moeder en wil je meer energie, afvallen, balans en tijd voor jezelf? Klik hier om je gratis aan te melden voor de Foodilove Summerboost die maandag 3 juni start! 

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven