Healthy high tea 13 december

Vind jij het ook zo gezellig om een high tea te doen met je familie en vrienden? Maar baal jij er altijd van dat je dan zoveel calorieën en suikers binnenkrijgt?
Food I Love organiseert daarom op zaterdag 13 december a.s. een healthy high tea! Deze healthy high tea editie zal volledig in het teken staan van de kerst.

Ik (Marleen) laat jullie proeven hoe je op een gezonde en verantwoorde manier een high tea kunt serveren. Dat er veel gezonde alternatieven voor suiker zijn.
Aan het eind van de healthy high tea krijg je de recepten mee naar huis zodat je alles thuis nog eens kunt uitproberen en maken.

De kosten van de healthy high tea bedragen  25,- euro p.p. Je krijgt hiervoor een compleet verzorgde healthy high tea inclusief een welkomstdrankje, verschillende soorten gezonde thee, zowel zoete als hartige lekkernijen, menu, etc. Uiteraard vind ik het ook super leuk om vragen te beantwoorden deze dag over een gezonde leefstijl. Het enige wat jij hoeft te doen is lekker te genieten met de mensen met wie je komt.

De healthy high tea vindt plaats in het restaurant van Plaza Sportiva in de Euroborg te Groningen van 14.00-16.00 uur.
Wil jij je opgeven of heb je vragen? Dat kan via marleen@foodilove.nl wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven