Hellofresh review dag 3 code van €20,- korting

Alweer de laatste dag mijn Hellofresh review en wat vond ik het leuk om dit te doen! Om nieuwe recepten uit te proberen en niet weten wat je bezorgd krijgt. Erg leuk om een keer verrast te worden.
Op de derde dag hebben wij gegrilde heekfilet gegeten met spaghetti integrale. Roerbakte spinazie met knoflook, sjalot en rode peper. Afgemaakt met gesmolten oude kaas en room.Erg lekker!

Hellofresh pakket

 

Het Hellofresh pakket is erg handig als je weinig tijd hebt om boodschappen te doen, je niet wilt bedenken wat je wilt eten en je wilt laten verrassen. De recepten van de afgelopen 3 maaltijden waren erg verschillend. Vlees, vis en vega dus veel variatie. Er blijven een aantal kleine ingrediënten over die je later weer kunt gebruiken.
Wanneer je niet alles lust is het minder want er zit natuurlijk van alles in. Maar het is te gek als je nieuwe dingen wilt uitproberen en proeven. Hellofresh is dus zeker een aanrader!

Nieuwsgierig geworden en wil jij deze box ook eens uitproberen? Ga dan naar www.hellofresh.nl en voer bij het bestellen deze speciale kortingscode van Food I Love in: FOODILOVE20
Actievoorwaarden: HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap, waarbij een afname geldt van 2 HelloFresh Boxen. De kortingscode is niet geldig op een Proefbox of Fruitbox.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende boxen.

Enjoy!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven