Hoera! De #lekkerinjevel met Foodilove Podcast is geboren!

Steeds meer moeders vinden het fijn om te luisteren naar verhalen, ervaringen en inspiratie van anderen. De podcast is daar een ideaal middel voor. Ook ik zette mijn eerste stappen in de podcastwereld en zo werd de #lekkerinjevel met Foodilove Podcast geboren! Ik wil jou als ambitieuze moeder nog meer inspireren. Daarom deel ik naast mijn wekelijkse blog nu ook een podcast. Zo kan ik nog meer met je verbinden, en kun jij mijn waardevolle tips beluisteren tijdens het werken, wandelen, wassen, strijken of gewoon lekker chill op de bank!

De #lekkerinjevel met Foodilove Podcast

In de #lekkerinjevel met Foodilove Podcast neem ik je mee in mijn reis van ontevreden sportschooleigenaar naar de fitte, energieke ondernemende moeder die ik nu ben. Wat zorgde voor mijn onvrede? Hoe zette ik de knop om? Wat kun jij vandaag nog doen om je leefstijl aan te passen, zodat je er weer blij mee bent? In elke aflevering vertel ik open en eerlijk over mijn eigen struggles. Ik geef je inzichten, inspiratie, tips en adviezen, waarmee jij ook mooie stappen kunt zetten.

Podcast #1: Van non-stop diëten naar een gezonde leefstijl zonder dieet

In de allereerste aflevering neem ik je mee in mijn reis van ontevreden sportschooleigenaar naar de fitte, energieke ondernemende moeder die ik nu ben. Wat zorgde voor mijn onvrede? Hoe zette ik de knop om? Wat kun jij vandaag nog doen om je leefstijl aan te passen, zodat je er weer blij mee bent? Ik vertel je eerlijk en open over mijn struggles. En geef je inzichten, inspiratie, tips en adviezen, waarmee jij ook mooie stappen kunt zetten.

>>> Klik hier om de podcast te beluisteren <<<

Waar kan je de #lekkerinjevel met Foodilove Podcast beluisteren?

Iedere week komt er een nieuwe podcast online. Deze kun je beluisteren via ITunes en Spotify. Je kunt je in beide apps abonneren, zodat je nooit meer een podcast mist. Als je je inschrijft op mijn maillijst krijg je ook een seintje als er een nieuwe podcast online staat. Zo hoef je niets meer te missen en kun je op ieder moment van de dag luisteren tijdens het wandelen, sporten, koken of gewoon lekker relaxed op de bank.

Je kunt de podcast hier beluisteren:

Heb je mijn eerste podcast geluisterd en vind je hem tof? Abonneer je dan vooral en laat een review achter, daar help je mij weer enorm mee!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven