Hotspot No25 Groningen

Vorige week woensdag was ik uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij hotspot No25 Groningen. Kennen jullie deze hotspot aan de Oude Kijk in ‘t Jatstraat 25 al? Stiekem was ik er natuurlijk al een keertje eerder geweest toen ze net open waren begin dit jaar.
Ik werd hartelijk ontvangen door één van de eigenaren Marlies en wat me direct opviel is de knusheid die N025 van binnen uitstraalt, naast de hippe en trendy look.
Bij N025 kun je terecht voor een ontbijtje, lunch of early diner. Alle wereldse gerechten worden gemaakt met pure, eerlijke en bewuste producten van de beste kwaliteit.  Wanneer je de kaart in handen krijgt loopt direct het water in je mond!
Het mooie is dat je kunt kiezen uit 3 lunchgerechten zodat je wanneer je net als ik niet kunt kiezen van alles wat kunt proeven. Perfect natuurlijk.
No25 heeft een mooie openkeuken en wat mij natuurlijk direct opviel is de Big Green Egg, kennen jullie deze? Hij staat op mijn wenslijstje voor volgend jaar 😉 Door deze super houtskool bbq ruikt het ook heerlijk in de zaak en vind je allerlei mooie gerechten die mede hierop zijn bereid op de kaart terug.

Menukaart No25

Ik kreeg bij No25 een verse thee met een heerlijke rijk gevulde salade, het was een combinatie van de volgende 3 gerechten: krokant kippetje (scharrelkip met sumac, limoen en gezoete aardappel), quinoa salade (met gemarineerde venkel, gedroogde tomaten, cranberry’s, feta, olijven en geroosterde cashewnoten) en de smoked zalm salade (op Jack Daniels vaten gerookte zalmfilet, met linzen, micro leafs en huisgedroogde tomaatjes). Big green egg make my day! Het was echt smullen.
No25 gaat iets verder dan standaard gerechten en hierdoor beleef je echt een ervaring. Alle gerechten hebben een twist maar toch eenvoud.

Proeven 2 N025

Tevens vind je op de kaart nog een aantal finger foods die perfect zijn in een combinatie met een borrel. Ik denk dat ik binnenkort hiervoor ga 🙂
Binnenkort opent No 25 hun tweede vestiging aan de Radermarkt 9. Bij deze vestiging kun je ook dineren, ik kan niet wachten tot deze opengaat. Ook zal een gedeelte van dit restaurant uit een delicatessenwinkel bestaan. Je kunt de producten die zij in de keuken gebruiken kopen, denkend aan verse pasta, een maaltijd voor mee naar huis of zelfgemaakte jams. Ik kreeg een jam mee naar huis en deze was lekker.

Coming soon No25

Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan zeker een kijkje nemen. Ik mag een ontbijtje voor 2 personen weggeven bij No25 laat daarom bij deze post je favo ontbijtje achter en wie weet win je!
De winnaar wordt a.s. zondag 2 november bekend gemaakt.
Al met al bij No25 is het meer dan eten alleen, kortom: yummie!

No25

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

21 gedachten over “Hotspot No25 Groningen”

 1. Gefeliciteerd Miranda! Jij wint het ontbijtje voor 2 personen bij No25 Groningen! Ik geef dit aan hun door 🙂 geniet ervan en ik hoop het te lezen!

 2. Wat leuk dat er steeds meer ‘ gezonde’ lunch mogelijkheden komen in de stad. Mijn favoriete ontbijt is zelfgemaakte granola met kwark of een boekweit/ banaanpannenkoek….

 3. Wat een leuk en enthousiast stukje heb je geschreven! Ik kom eigenlijk nooit in Groningen….maar daar gaat na het lezen van jou verhaal verandering in komen! Ben erg benieuwd naar Hotspot No25! Neem ik meteen mijn broertje en schoonzus mee en manlief uiteraard! Maar goed mijn favoriete ontbijtje is en blijft havermout in kokos/rijstemelk met cranberries, wat rozijntjes, kokosrasp en lijnzaad (gebroken). Nacht van tevoren maak ik het klaar zet het in de koelkast en ‘s morgens smullen maar. Extra lekker met een dot Griekse yoghurt erop! En wat leuk is….mijn man doet ook mee! Hij voelt zijn energie toenemen nu hij minder brood eet en dit vervangt voor dit soort heerlijke recepten!

 4. qua ontbijt heb ik helaas niet zo veel variatie en inspiratie…. Vruchtensap, een banaan en havermout. Verder kom ik niet, bovendien houd ik van zoet ontbijten dus volgens mij beperk ik mezelf daar ook mee. Dus ik zou graag dit ontbijt winnen zodat ik wat ideeën op kan doen!! Lekkerste tot nog toe is de kickstart van Rens kroes http://www.renskroes.com/kickstart/
  Alleen maak ik hem niet zo vaak omdat ik altijd beheer de boel in de week te zetten!

  Kortom een keer een ander ontbijtje is zeker aan mij besteed!!

 5. Wat een super leuke reacties allemaal! Wordt spannend zondag 🙂
  Ik heb gister en vandaag enorm veel ontbijtjes gemaakt voor mijn proeverij morgen! Dit zien jullie deze week allemaal terug op Foodilove!

 6. Mijn lekkerste ontbijtje tot nu toe is havermout, lijnzaad, geraspte kokos, chia, cacao mengen met kokosmelk, laten wellen en dan een paar scheppen griekse yoghurt erbij. Een glas gemberthee erbij en smullen maar.

 7. Ziet er leuk en lekker uit! Heb weleens wat over de big green egg gehoord, wel benieuwt hoe iets daaruit smaakt! Mijn favo uitgebreide ontbijt: crossaintje, pancakes met maple syrop, eitje, verse jus. Jummie! En favo snelle ontbijtje griekse yoghurt met walnoten en honing.

 8. Top klinkt dit tentje No25!!
  Mijn favo ontbijt is: speltpannekoekjes met verse aardbeien en blauwe bessen.
  Hopelijk mag ik binnenkort een ontbijtje bij No25 nuttigen.

 9. zooo na het lezen van alle reacties krijg ik spontaan trek in alles….ik ben door omstandigheden in een korte tijd heel veel afgevallen. Niet op een gezonde manier. Toch ben ik door dit gaan beseffen dat er iets in mijn eetpatroon moest gaan veranderen. Maar daar heb ik dus veel moeite mee wat wel goed is en wat niet en ook dat het niet goed is om niet te eten, want dat gebeurde helaas te vaak. Gelukkig volg is as zaterdag 1 november de gezonde ontbijt workshop van FOODILOVE…. ik denk dat ik pas daarna echt kan zeggen wat ik lekker vind als ontbijtje. Wel weet ik dat ik het heel fijn vind om ff een qualitytime te hebben dan met mijn zoon…
  Wel is mijn interesse gewekt in No25!!
  ook omdat ik hou van wel van eerlijke producten…

 10. Lijkt me een leuke plek om een keer te eten.
  Mijn favoriete ontbijt is een zalm omelet.

 11. Een hele terechte en goed geschreven review! Ben er zelf al een paar keer geweest en is idd een unique leuk tentje. Ik vond het vooral interessant nadat ik te horen had gekregen dt echt bijna alles zelf bereid is daar. Mijn favo ontbijtje zou dan ook zijn: hun hamburger op de big green egg met hun huisgemaakt ketchup dat eerst als een chutney proeft en op hun brood helemaal uit Breda! Met koffie 🙂

 12. Ben echt super benieuwd naar deze tent! Ik hou van restaurants die aandacht besteden aan duurzaamheid en fair trade, en ik hou van gerechten waarvan je precies weet wat er in zit. Hoe zijn de prijzen bij no25? Mijn ervaring is meestal dat dergelijke restaurantjes redelijk onbetaalbaar zijn voor studenten zoals ik. Laat ik dus ook net heel veel baat hebben bij zo’n leuk ontbijtje;)

  Ik heb twee favoriete ontbijtjes:

  1.Overnight oats met biologische havermout, sojamelk, kaneel, honing, ongezouten noten en lijnzaad.
  2.Afgebakken steenovenbroodje met filet American, gekookt ei, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola.

  Hmm..

 13. Klinkt allemaal super goed! Ik hou echt van lekker, maar gezond eten. Behalve een uitgebreid ontbijtje, dan mag het wel eens wat meer zijn. Een perfect ontbijtje zie ik als: verse jus, een lekker belegd pistoletje, een croissantje en last but not least… een kop cappuccino!

 14. wat leuk dat je hierover schrijft!
  Mijn favo ontbijtje is een zondags ontbijtje met allemaal lekkere broodjes en beleg, na een leuk feestje die vorige nacht. Het liefst samen met mijn vriendinnen aan 1 tafel. En heel belangrijk een grote kop groene thee erbij.

 15. Een echte healtfreak ben ik niet, maar bewuster leven, met daarbij ook bewuster eten, vind ik steeds belangrijker worden. Toch hap ik graag in broodje ei met spek en echte boter… maar daar kan vast een gezonde twist aan gegeven worden! Gestart met sporten en inmiddels klaar met roken, daarom wil ik mijn zusje en mezelf belonen op een lekker ontbijtje. Wij zijn op dezelfde dag gestopt, met verschillende redenen, zonder dat we dit van elkaar wisten. Ik wil dit graag met haar vieren! Trots op ons! 😀

 16. Wat een leuke review. Ga er zeker binnenkort een bezoekje brengen!! Mijn favoriete ontbijtje is met een broodje en verse jus.

 17. Ontbijt in een hotel is altijd zo heerlijk! Je wordt bediend en alles staat klaar 🙂 Vaak heb je ook de tijd om rustig te ontbijten in goed gezelschap. En dan drie keer wat halen! Veel vers fruit. Beetje yoghurt. Soms een eitje. En als “guilty pleasure” een warm croissantje met roomboter en jam! Ach, doe ook nog maar een koffie, het is toch al 10.00 uur! Vervolgens wel een stevige stads- of strandwandeling! 🙂

 18. Wat een super leuke tip, ken het helemaal niet en ben zeer benieuwd!
  Er zijn verschillende lekkere ontbijtjes maar vaak pak ik mijn weckpot met biologische mix. Hierin heb ik havermout, pompoenpitten, zonnebloemenpitten, lijnzaad, chiazaad en geraspte kokos op smaak en gevoel gemixt.
  Hiervan doe ik vier eetlepels in 250 ml havermelk, een theelepel kaneel, aantal ongezwavelde rozijnen en cranberrys, even laten koken en smullen maar!
  Een snel, veelzijdig en voedzaam ontbijtje.

 19. Wat leuk dat je een ontbijtje weg mag geven! Ik heb nog niet eerder bij No25 ontbeten of geluncht, maar het staat al een tijdje op de planning.. Het klinkt zo leuk en lekker 🙂 Dus hopen dat ik win!

  Mijn favo ontbijtje tot nu toe is deze: http://chickslovefood.com/skinny-ontbijt-in-potje/ . Skinny ontbijtje in een potje 🙂 Ik kan hem elke dag wel eten, zo lekker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven