Hotspot Wadapartja

Wadapartja betekent simpelweg: “Wat apart, ja”. Ik heb al een aantal keren overheerlijk geluncht of een drankje gedronken bij deze hotspot maar hij stond nog steeds niet op mijn blog. Dus het werd tijd voor een review van de hotspot Wadapartja en aangezien ze net de winterkaart hebben gelanceerd kon mijn geluk niet op!

Bij Wadapartja kun je terecht voor lekker eten en drinken in een gezellige ongedwongen sfeer, maar je kunt er ook te gekke, soms unieke items kopen. Alle leuke spulletjes die je ziet bij Wadapartja zijn te koop. Zelfs het meubilair, hoe leuk is dat? Na het gezellig genieten van een hapje en drankje neem ik altijd nog even een kijkje in de “shop” met leuke hebbe dingetjes. Ik vind deze combinatie te gek!

Wadapartja is gevestigd in een oud monumentaal pand en dit straalt warmte en gastvrijheid uit. Je kunt er ook terecht om te flexwerken, vergaderen of te borrelen. Er worden zelfs leuke workshop gegeven. Toevallig organiseer ik op zondag 22 november samen met Wadapartja de workshop detoxen, interesse? Klik dan even op de link.
Het is een plek waar je samenkomt, geïnspireerd wordt en waar je beleeft, keer op keer weer.

Ik koos afgelopen dinsdag voor een lekkere herfstsalade met gegrilde kip, champignons, croutons en een frambozendressing. Een heerlijke combinatie met verse gember thee. Op deze manier hou ik zeker van de herfst. De hele kaart staat vol met lekkere broodjes, sapjes en ook serveren ze diner. Ik ga zeker een keer de plaatpizza of het stoofpotje proberen.

Ben jij al eens bij Wadapartja geweest? Een bezoekje is zeker weten de moeite waard, laat je even weten wat je ervan vond? Enjoy!

Thee Wadapartja

 

Wadapartja inside

 

 

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven